gosia321
Fanka BB :)
To musi byc te naturalne kakao??Ja dodaję małą łyżeczkę miodu, bo też bym bez cukru nie wypiła. Innego dnia robię sobie domowy budyń kakaowy - też polecam. Murzynek to też świetna myśl![]()
A jak robisz ten budyn domowy
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To musi byc te naturalne kakao??Ja dodaję małą łyżeczkę miodu, bo też bym bez cukru nie wypiła. Innego dnia robię sobie domowy budyń kakaowy - też polecam. Murzynek to też świetna myśl![]()
Tak to fakt odwrocilo sie wszystko kiedys byli sami chlopcy i tylko Pola Aniki teraz pelno dziewczynekJa miałam śliczna blastke i bedzie dziewczynka (4AA, a wczesniej tez czytałam, ze takie blastki to chłopaki, dziewczynki podobno maja gorsze oznaczenia) [emoji173]️ a co do wysypu chłopców po ivf to moze to byc spowodowane tym, ze do zapłodnienia komóreczki biorą najładniejszy i najszybszy plemnik, a te sa chłopcami, wolniejsze plemniczki to dziewczynki. Choć na ciężarówkach mam wrażenie, ze jest bardzo duzo dziewczynek [emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam mocno!Siedze i czekam na wizyte... Prg dzis 0.55 nmo/l (0,173 ng/ml)... Zaraz zobaczymy endometrium... Trzymajcie kciuki zeby bylo ok
Milego dnia dziewczyny
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Kakao mam takie normalne z deco moreno.To musi byc te naturalne kakao??
A jak robisz ten budyn domowy
Przepięknie! Honoratka będzie zachwyconaMotylku witam u siebieZobacz załącznik 774674
To prawdaTak to fakt odwrocilo sie wszystko kiedys byli sami chlopcy i tylko Pola Aniki teraz pelno dziewczynek![]()