gosia321
Fanka BB :)
To musi byc te naturalne kakao??Ja dodaję małą łyżeczkę miodu, bo też bym bez cukru nie wypiła. Innego dnia robię sobie domowy budyń kakaowy - też polecam. Murzynek to też świetna myśl![]()
A jak robisz ten budyn domowy
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To musi byc te naturalne kakao??Ja dodaję małą łyżeczkę miodu, bo też bym bez cukru nie wypiła. Innego dnia robię sobie domowy budyń kakaowy - też polecam. Murzynek to też świetna myśl![]()
Tak to fakt odwrocilo sie wszystko kiedys byli sami chlopcy i tylko Pola Aniki teraz pelno dziewczynekJa miałam śliczna blastke i bedzie dziewczynka (4AA, a wczesniej tez czytałam, ze takie blastki to chłopaki, dziewczynki podobno maja gorsze oznaczenia) [emoji173]️ a co do wysypu chłopców po ivf to moze to byc spowodowane tym, ze do zapłodnienia komóreczki biorą najładniejszy i najszybszy plemnik, a te sa chłopcami, wolniejsze plemniczki to dziewczynki. Choć na ciężarówkach mam wrażenie, ze jest bardzo duzo dziewczynek [emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam mocno!Siedze i czekam na wizyte... Prg dzis 0.55 nmo/l (0,173 ng/ml)... Zaraz zobaczymy endometrium... Trzymajcie kciuki zeby bylo ok
Milego dnia dziewczyny
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Kakao mam takie normalne z deco moreno.To musi byc te naturalne kakao??
A jak robisz ten budyn domowy
Przepięknie! Honoratka będzie zachwyconaMotylku witam u siebieZobacz załącznik 774674
To prawdaTak to fakt odwrocilo sie wszystko kiedys byli sami chlopcy i tylko Pola Aniki teraz pelno dziewczynek![]()