Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Lo matko to niezle az taka jazda jest to przeciez tam wszyscy zobacza ze ja to wzielam
Na ile przed transferem bierze sie tabletke ?
Wiem ze po relanium nie... Ja nie odpłynelam przy ogolnym znieczuleniu do punkcjiEmka ale po relanium nie zasypia sie
Orzesz ty orzeszkuWiem ze po relanium nie... Ja nie odpłynelam przy ogolnym znieczuleniu do punkcji
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Nospe mozesz brac 6xdziennie zwykla lub 3x dziennie forteDziewczyny czy po transferze bralyscie nospe aż do bety lub dłużej?jeśli tak to w jakich dawkach? Mi lekarz nic nie mówił o tym i nie mówił że mam brać i nie wiem co robić czy sama zacząć brać na własną rękę czy nie? I czy wg was dawka progesteronu w postaci duphastonu 3x1 i lutinus 3x1 to wystarczająca dawka? Bo przy pierwszym crio miałam duphaston 3x1 i luteina 3x2 a progesteron z krwi w 6dpt mialam tylko 14,54 i nie wiem czy teraz nie będzie za mała dawkaa badanie progesteronu mam zrobić dopiero 6.10
Magnez biorę taki co na pudełku pisze żeby brać 1x dziennie nie wiem czy mi o to brać go częściej?Nospe mozesz brac 6xdziennie zwykla lub 3x dziennie forte
Bierz profilaktycznie czy boli czy nie boli zapobiega skurczom macicy do tego 3x dziennie 2 tabl magnezi z wit b6 tez na skurcze. A z duphastonem i luteinusem nie pomoge