Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No to tylko wysyłka, bo ja z GorzowaOlusja chciałam dopytać o Medrol 16 mg. Jestem z Wrocka.
Aniu, tyle przeszłości..nie ma opcji, serduszko na pewno bije! Kciukasy trzymamKaczorku, wszystko moze sie zdarzyć i nic nie wróży powodzenia lub nie na tym etapie.
Pokazałam i opisałam dzis swojemu jak prawdopodobnie wyglada nasz kropek. Dzis weszłam w 10 tydzien, powinien wielkością byc pomiędzy wiśnia, a truskawka [emoji6] Mnie ciagle męczą skrajne przeczucia, a On to chyba nie wierzył , w to serduszko , ktore widziałam tylko ja. Przybity ta niska beta ciagle. Wiec jutro jedziemy na usg, ostatnio nie dostałam wydruku, żadnych wymiarów nic a nic. Usg na fundusz dopiero pod koniec miesiąca. Dr z kliniki z Pl powątpiewał w te ciąże, wiec jedziemy sprawdzić. Trzymajcie kciuki , zeby nie okazało sie, ze to serduszko zabiło wtedy tylko na chwile ...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

owocna w kolejne ciaze ruszamy do boju po nasze szczescia.

Kochana a tobie sie nie przyda na kolejna stymulacje ??Sonia przykro mi
Kobietki mam 225 gonalu w penie i ok 200 menopuru po poprzednich stymulacjach. I jeszcze 17 tabl. Marvelonu