gosia321
Fanka BB :)
Mysle ze nie beda ronic problemuMi już tak wystawiali i wysyłali, ale w trakcie stymulacji. Nie wiem czy teraz jak ciąża jest to czy oni dalej mi wystawią.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mysle ze nie beda ronic problemuMi już tak wystawiali i wysyłali, ale w trakcie stymulacji. Nie wiem czy teraz jak ciąża jest to czy oni dalej mi wystawią.
Nie bierz od dzisiaj to jest rozkurczowa tabletka ktora mpzna brac w ciazyOks oks, wiesz Gosiu, ja to jestem strasznie anty jeśli chodzi o jakiekolwiek tabletki przeciwbolowe- wolę cierpieć a nie wezmę, a nospe brałam raz w życiu jedną tabletkę i to w szpitalu)) dlatego tak dopytuje o wszystko....a tak w ogóle to nie za późno już na nią jeśli wczoraj był transfer?
Kasiu 5 mga jaka dawka tego relanium?
3-4 dni przed i po transferze warto jesc swiezego ananasa...Oj sorki nospa 3x1![]()
Katharina, słyszałam właśnie o tym, a wiesz w jakiej ilości? Bo gdzieś przeczytałam, że nadmiar jego może powodować skurcze.3-4 dni przed i po transferze warto jesc swiezego ananasa...
To tak jak pisałam 1 grubszy plasterek, z wyciętym środkiem.Katharina, słyszałam właśnie o tym, a wiesz w jakiej ilości? Bo gdzieś przeczytałam, że nadmiar jego może powodować skurcze.
Ja jadlam 1/4 takiego nieduzego ananasa dziennie...4 dni po transferze przestalam jesc. I na skurcze bralam nospe i magnez codziennie...po transfetze tez jadlam suszone morele bo ktos doradzilKatharina, słyszałam właśnie o tym, a wiesz w jakiej ilości? Bo gdzieś przeczytałam, że nadmiar jego może powodować skurcze.