zojkazojka
Fanka BB :)
Będzie dobrze, zobaczysz!!Oj Kochana ale bym chciała żeby to były objawy ciążowe - cały czas póki co sucho i czysto - na bete idę w poniedziałek jak dotrwam , wstrzymując okres - hihihihihi
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Będzie dobrze, zobaczysz!!Oj Kochana ale bym chciała żeby to były objawy ciążowe - cały czas póki co sucho i czysto - na bete idę w poniedziałek jak dotrwam , wstrzymując okres - hihihihihi
Nie, nie. Wiesz, trzeba ufać lekarzom. Ja sama dołączyła jeszcze nospe i magnez.Biorę lutinus 3x1 i duphaston 3x1
Nie za mało?
Gosia!! Ejjjj nie pytaj nawet, nie będzie potrzebyA wiecie ile trzeba odczekać do następnej procedury ?? czy wystarczy miesiąc czy dłużej ??
Gosia!! Ejjjj nie pytaj nawet, nie będzie potrzeby![]()
troche przybiła mnie ta beta poniedziałkowa stąd takie niezbyt optymistyczne myśli - ale wiem że wszystko może sie zdarzyć Gosia, czytałaś kiedyś potęge podświadomości?? Skup się na tym czego pragniesz! Czyli dziś który w końcu masz dzień?Tak sobie wymysliłam że na Boże Narodzenie muszę być w ciąży więc muszę się spieczyć -troche przybiła mnie ta beta poniedziałkowa stąd takie niezbyt optymistyczne myśli - ale wiem że wszystko może sie zdarzyć
tylko tak mnie ten brzuch boli...
Łukasz nospe?? Pomoże ci na brzuch...Tak sobie wymysliłam że na Boże Narodzenie muszę być w ciąży więc muszę się spieczyć -troche przybiła mnie ta beta poniedziałkowa stąd takie niezbyt optymistyczne myśli - ale wiem że wszystko może sie zdarzyć
tylko tak mnie ten brzuch boli...
Mnie powiedział, że w razie gdyby brzuch bolał mam się nie zastanawiać i łykac....ale dziewczyny mnie tu przekonały, że zaszkodzić nie zaszkodzi a może pomóc więc od wczoraj lykam 3x1 i magnezDziś mam 12 dpt , nospy nie łykam lekarz nie zalecił wiec nie biorę...
Hmmm, a zrobiłaś test ciążowy?Dziś mam 12 dpt , nospy nie łykam lekarz nie zalecił wiec nie biorę...
Nospe i magnez też biorę. Ale to ciekawe bo poprzednim razem miałam też 3x1 duphaston i 3x2 zwykłej luteiny i wychodziła ta sama dawka a progesteron z krwi w 6dpt mialam prawie 15 i i tak się wtedy nie udało (a lutinus ponoć droższy i lepszy i lepiej się wchłania,tak mi mówili w aptece). Widocznie to nie do konca prawdaNie, nie. Wiesz, trzeba ufać lekarzom. Ja sama dołączyła jeszcze nospe i magnez.