Gosiu mnie na 8.10 na soboteKasik a ciebie na kiedy dopisac bo chyba przeicztlam gdzies twoj post![]()
Dziekuje!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gosiu mnie na 8.10 na soboteKasik a ciebie na kiedy dopisac bo chyba przeicztlam gdzies twoj post![]()
Hmmm, a zrobiłaś test ciążowy?
Kaczorku ja badalam w 12dpt. O ciazy dowiesz sie chyba tylko z bety a progesteron jest bardzo wazny by nie poronic. Czekaj na bete i sie nie denerwuj...Dziewczyny mój progesteron z wczoraj to 11,32 ng/ml więc chyba słabojak myślicie? To badanie to był 6dpt
((
Ja w rozpisce z kliniki mialam ze nawet bez bolu brac nospe 3x1 bo zapobiega skurczom o ktorych my mozemy nawet nie wiedzieć i ich nie czuc a kropek juz tak...Nie nie robiłam jeszcze , nie chcę już się nakęcać - może zrobię jutro lub w niedzielę jak będę w domuFaktycznie kupię nospe - może mi ulży
A jak długo ta nospe brałaś?Ja w rozpisce z kliniki mialam ze nawet bez bolu brac nospe 3x1 bo zapobiega skurczom o ktorych my mozemy nawet nie wiedzieć i ich nie czuc a kropek juz tak...
Do bety profilaktycznie...teraz tylko jak czuje ze cos boli...nie zebym z bolu nie wytrzymala ale chce tam kropeczce rozluznic troche...A jak długo ta nospe brałaś?
Wiem wiem tylko myślę czy ten wynik nie za niski.A jaka miałaś pierwsza weryfikację progesteronu bo nie pamiętam?Kaczorku ja badalam w 12dpt. O ciazy dowiesz sie chyba tylko z bety a progesteron jest bardzo wazny by nie poronic. Czekaj na bete i sie nie denerwuj...