Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bo wynik 2.9 generalnie jest w normie (norma do ok 4),ale nie dla kobiety starając ej się o dziecko. Wtedy najlepiej ok 1 lub nawet mniej.Dzieki dziewczyny. Wlasnie czekam na pobranie. Robię na wlasna reke bo moj medicerovy gin stwierdził, ze wszystko w normie z tym TSH 3, myślę ze tylko przelecial ze wszystko w normie i nic na czerwono. A do R. z invimedu to dopiero na 26 umowiona jestem. A od poczatku listopada jakas stymulacja miala sie zaczac. Wiec stwierdzilam ze zrobie teraz sama a jak wyjda jakies krzaki to napisze maila, moze mi zleci jakies leki na zbijanie juz teraz.
Pytałam jakie przeciwciala bo na tarczyce to są trzy rodzaje ich. Ale robię tylko aTPO, o innych chyba nie pisałyscie. No i homocysteine sobie jeszcze strzelę, a coOd paru miesiecy nie robilam jej.
Przeciwciala, chodzi o anty tpo i anty tg.Po prostu powiedz pielegniarce ze chcesz tsh, ft3, ft4 i przeciwciala. Bedzie wiedziec co. Przeciwciala sa po to, zeby sprawdzic czy masz hashimoto.
Bo wynik 2.9 generalnie jest w normie (norma do ok 4),ale nie dla kobiety starając ej się o dziecko. Wtedy najlepiej ok 1 lub nawet mniej.
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
2.9 nie w normie??? Od lat mam w badaniu normę podawana do 4,lub nawet ciut więcej.Nie jest w normie. Ja przy takim tsh prawie tarczycy nie mam....