Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

owocna w kolejne ciaze ruszamy do boju po nasze szczescia.

Hashi to hashi.Ja nie mam hashimoto. Mam niedoczynnosc i tzw mala tarczyce. Normy podawane przy badaniu sa tzw dla populacji. Czyli dla wszystkich ludzi doroslych. Im osoba starsza, tym wyzsze tsh jest dla niej normalne. Kobiety w wieku rozrodczym nie powinny miec tsh wyzszego niz 2. A powinno byc 1 - 1.5.
Dla dzieci podawana jest norma do 11 a jak moja corka miala 6 to do mnie dzwonili z kliniki zeby szybko do endo leciec. No i 6 bylo 2 razy za wysokie.
Badajcie sie i nie lekcewazcie tarczycy.
U mnie to w ogóle jet dziwnie,bo idę w stronę nadczynnosci (???)Hashi to hashi.
Hashi prowadzi z czasem do niedoczynnosci.
Ja mialam hashi, ale niedoczynnosci nie mialam. Hormony tarczycy byly w normie, tylko przeciwciala wysokie. Tarczyca tez niezmieniona.
Hashi to autoimmunologiczna zapalenie tarczycy ktore z czasem prowadzi do niedoczynnosci.
W ciazy mi sie popierniczylo teraz
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
To zalezy od zarodka . przy blastocytach z reguly jest to 9 - 10 dzien - wlasnie bede robić bete jutro , przy 3 dniowych zarodkach kolo 14 dnia z tego co zaobserwowałam.witam wszystkie starające się dziewczynyjestem nowa, szukałam jakiegos swiezego forum i znalazłam! jestem 4dpt i doslownie internet w ostatnich dniach stał sie moim Hobby. Moze to i niedobrze bo naczytałam sie roznych wersji ale staram sie wierzyc, ze kazdy jest indywidualny. Powiedzcie dziewczyny, po którym dniu po transferze robiłyscie test? pozdrawiam
To zalezy od zarodka . przy blastocytach z reguly jest to 9 - 10 dzien - wlasnie bede robić bete jutro , przy 3 dniowych zarodkach kolo 14 dnia z tego co zaobserwowałam.
Trzymam wiec kciuki
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Hashi to niedoczynnosc
Milagros a mialas podwyzszone anty tpo ?
Popieram trzeba badac tarczyce i samemu drazyc temat bo ta norma dla populacji dla wielu lekarzy rodzinnych jest wlasnie norma dla wszystkich
Daj znac proszę jaki wynik. Trzymam kciuki za dwie kreseczki. Ja mialam transfer 2 dniowego wiec napewno pozniej hmmm nie wyrywam sie teraz w takim razie z robieniem testu. Przyjmuje progesteron a przy tym moze wyjsc pewnie pozytyw. Trzymam kciuki mooooocno!!!To zalezy od zarodka . przy blastocytach z reguly jest to 9 - 10 dzien - wlasnie bede robić bete jutro , przy 3 dniowych zarodkach kolo 14 dnia z tego co zaobserwowałam.
Trzymam wiec kciuki
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom