gosia321
Fanka BB :)
W jedno miejsce nie byloMnie mówiono by gonala i orangutana nie dawać w ten sam bok . Menopur gonal mogą być razem ale już orangutan gdzieś dalej inny bok lub reka lub udo .Wszystko jedno gdzie byle nie wszystko w 1 miejsce.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W jedno miejsce nie byloMnie mówiono by gonala i orangutana nie dawać w ten sam bok . Menopur gonal mogą być razem ale już orangutan gdzieś dalej inny bok lub reka lub udo .Wszystko jedno gdzie byle nie wszystko w 1 miejsce.
Musze zapytać bo nawet nie wiedziałam, że jest taka możliwośćBeatko a nie możesz wziąć w aptece bez recepty gonalu i jutro donieść? Zadzwoń do kliniki niech dadzą znać aptece jeśli jest taka możliwość.
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
No to teraz kibicujemy żeby się na becie sprawdziłoDzień dobry!
Wiem, że nie powinnam i że to bardzo wcześnie (7 dpt.), ale nie mogłam wytrzymać i zrobiłam test domowy (bardzo wczesny)... No i wyszedł zdecydowanie pozytywny! (Pokazałam mężowi i też widział drugą kreskę, a nie jak my, starające się mamusie, cień cienia).
To dopiero pierwszy krok, wiem, ale bardzo, bardzo się cieszę! Teraz oby test z krwi w piątek potwierdził, no a potem czekanie na upragnione serduszko!
Miłego dnia dla wszystkich!
SuperDzień dobry!
Wiem, że nie powinnam i że to bardzo wcześnie (7 dpt.), ale nie mogłam wytrzymać i zrobiłam test domowy (bardzo wczesny)... No i wyszedł zdecydowanie pozytywny! (Pokazałam mężowi i też widział drugą kreskę, a nie jak my, starające się mamusie, cień cienia).
To dopiero pierwszy krok, wiem, ale bardzo, bardzo się cieszę! Teraz oby test z krwi w piątek potwierdził, no a potem czekanie na upragnione serduszko!
Betako skoro zaczelas dzien wczesniej niz ja to gonalu powinnas miec do dzisiaj chyba lekaz sie zapimnial z receptaNiby na styk wyliczone a tu dupa blada :/
Ufff to się uspokoilam, bo jak zobaczyłam wynik to mnie scielo
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
No właśnie dziś juz nic w penie nie maBetako skoro zaczelas dzien wczesniej niz ja to gonalu powinnas miec do dzisiaj chyba lekaz sie zapimnial z recepta![]()
Osz no wlasnie na wczoraj mialas heszcze miec nie tak napusalam bo ja zaczelam dzien po tobie i mam ostatnia dawke na dzisiaj .lekarz sie zapomnialNo właśnie dziś juz nic w penie nie ma
Masakra, jak mi w aptece się nie zgodzą to muszę lecieć 100 km po receptę a jutro znowu drugi raz ta sama trasa
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

owocna w kolejne ciaze ruszamy do boju po nasze szczescia.

Kreatola, gratuluję z całego serca!Dzień dobry!
Kreatola, gratuluję z całego serca!) powiedz, o jakiej czułoßci test kupiłaś?? No i standardowe pytanie
czy jakiekolwiek objawy miałaś?? Cokolwiek?