lile
Fanka BB :)
Nie wiem jak sie ma do odchudzania ale dziewczyny zagrozone hiperka pily takie koktajle bialkowe...
koktajle bialkowe ale nie sojowe - soja podkreca estrogeny jeszcze
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie wiem jak sie ma do odchudzania ale dziewczyny zagrozone hiperka pily takie koktajle bialkowe...
Witamina 3D 1000jA jaka dawke ? Teraz biore 2000
Ale koenzym odstawiam ??
Olivko,my kozystalismy z dawczyni komorek w klinice w Czechach,co chcialabys wiedziec???hej dziewczyny.czy ktoras z Was adoptowala jajeczko od dawczyni? bo moze mnie czekac najtrudniejsza decyzja w zyciu.wszystko bede wiedziala po 22 pazdziernika.na sama mysl ze moze bede musiala podjac taka dezycje robi mi sie smutno .moj maz jest za ale nie jestem pewna dlatego pytam czy moza ktoras Was ma jakies doswiadczenia w tym temacie
O juz dzien przed punkcja ja myslalam ze do punkcji bede brac 2 dziennieWitamina 3D 1000j
Q10 odstawilam dzien przed punkcja
Dokladnie tak.Ale w sumie prawda w dzien punkcji to juz nie ma jak popic![]()
Ja bialka nie robilamMi lekarz raz skomentowal ze homocysteina jak jest w normie to jest ok. U mnie decydujace bylo bialko c. Homocysteine mam 7 a bialko c 60% i dla lekarza to bylo wazniejsze. Biore clexane 40.
Warto. I bierz cala ciaze.A wlasnie powiedzcie mi kochane czy po teansferze dalej bralyscie witamine D3 akurat mi sie konczy i nie wiem czy warto kupowac? Wiem ze koenzym q10 odstawiamy
Zalezy jakie masz niedobory. Badalas poziom? Ja bralam 4tys jednostek. W ciazy biore tylko w zestawie witaminowym.A jaka dawke ? Teraz biore 2000
Ale koenzym odstawiam ??
Bialko odchudza ale jak sie je zdrowo i choc troche rusza.Nie wiem jak sie ma do odchudzania ale dziewczyny zagrozone hiperka pily takie koktajle bialkowe...