Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zrobili mi badania...krew mocz...z usg wynika ze serce bije...dali kroplowke...w nocy jeszcze bolalo...a teraz juz na szczescie nie...ja chce do domu...Trzymaj się maleńka .Mam nadzieje że to tylko zwykłe bóle .
3 dniZrobili mi badania...krew mocz...z usg wynika ze serce bije...dali kroplowke...w nocy jeszcze bolalo...a teraz juz na szczescie nie...ja chce do domu...
Gosiu ty jestes z nedycznych...ile musza trzymać w szpitalu zeby mieli za mnie zaplacone...
Katharina mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze. ...
A ja dzis nie dotre na bete... Jestem sama z malym w domu i nie mam go komu podrzucić. .. A chyba pobieranie z dzieckiem na kolanach to by bylo nie bardzo... Jeszcze jakby trafic na grzrczny moment... Ale zwykle broi jak moze po nowych nieznanych pomieszczeniach pobiegać. ..
Lekarz nie kazal robic... A mam nadzieje ze jak nie ma plamien i innych stresujacych objawow to chyba jest ok...
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Aaaaa bo nie mam nic mądrego do powiedzeniaEwcia a ty co sie nie odzywasz prawie wogole ??

Chyba 3 dni będziesz pod dobrą opieka i na diecie szpitalnejZrobili mi badania...krew mocz...z usg wynika ze serce bije...dali kroplowke...w nocy jeszcze bolalo...a teraz juz na szczescie nie...ja chce do domu...
Gosiu ty jestes z nedycznych...ile musza trzymać w szpitalu zeby mieli za mnie zaplacone...