Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam 6 lutein dopochwowo...3 duphastony i 2 Prolutexy...mam ich juz dosc...Hej, jestem tu nowa. W piątek 14.10. miałam drugi transfer (mrozaczek 4AB). Leczę się w Białymstoku. Testuję w piątek 21.10. Mam nadzieję, że się uda, tylko to czekanie......czy któraś z Was stosuje prolutex (w zastrzykach) lub crinone (w żelu) ? Zastanawiam się czy będę mieć wystarczający progesteron.
no to musze kupic dzisiajWino na endometrium
Ananas podobno pomaga w zagniezdzeniu
Ananas 3 dni przed transferem po 2 plastry dziennie i 3 dni po
Ja mam 6 lutein dopochwowo...3 duphastony i 2 Prolutexy...mam ich juz dosc...
W moim mieście tylko merlot jestu mnie ananas tez juz zakupiony jutro jeszcze kupie w bialymstoku
A wino z alkoholem czy bezalkoholowe ??
Jak bez alkoholu to mozesz jakies polecic![]()
Leki ja już mam rozpisane i wykupionenie mam pojęciamam nadzieje że jutro się wszystkiego dowiem , co jeść pić i co sie bierze za leki
Ja właśnie zrobię progesteron w czwartek, moze faktycznie mam tez za niskie dawki bo 3x2 i 1x1 lutagen, niestety prolutex mnie uczulał.Mi duphaston (3 razy dziennie) nic nie dał. W dniu robienia bety przy pierwszym transferze progesteron wyniósł 0,1 więc ciąża by się i tak nie utrzymała. Cała nadzieja teraz w tych wynalazkach (prolutex i crinone)![]()
U mnie pierwszy transfer nie udał się właśnie ze względu na niski progesteron więc teraz będę chuchać i dmuchać, żeby progesteron był wysokiJa właśnie zrobię progesteron w czwartek, moze faktycznie mam tez za niskie dawki bo 3x2 i 1x1 lutagen, niestety prolutex mnie uczulał.