husann
Fanka BB :)
Pewnie ze ostanie podejscie z pozytywna beta.Ja tez w artemidzie ale w Olsztynie u Domitrza
Punkcje i transfery w Bialymstoku sa narazie
Tez mam nadzieje ze te moje 2 podejscie bedzie ostatnim szczesliwym![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pewnie ze ostanie podejscie z pozytywna beta.Ja tez w artemidzie ale w Olsztynie u Domitrza
Trzymam mocno kciuki aby ten transfer był tym ostatnim!Ja tez w artemidzie ale w Olsztynie u Domitrza
Gdybym mieszkała bliżej Białegostoku na pewno też bym chciała prowadzić u niego ciąże. Jednak na razie pozostaje mi tylko czekanie. Serdecznie Tobie gratuluję i bardzo się cieszę, że in vitro spełnia marzenia. Oby do piątku, piąteczku, piątunia <3Ja wcale nie mialam badanego prg po transferze. Jestem po drugim transferze 7-mio dniowej blastki 4BB . I teraz jestem w ciazy 15t2d. I zostalam u niego i prowadzi mi ciaze
No ja mam o wiele blizej bo 100 km.Gdybym mieszkała bliżej Białegostoku na pewno też bym chciała prowadzić u niego ciąże. Jednak na razie pozostaje mi tylko czekanie. Serdecznie Tobie gratuluję i bardzo się cieszę, że in vitro spełnia marzenia. Oby do piątku, piąteczku, piątunia <3![]()
Sa przesliczne.Zobacz załącznik 779021 Pierwsze kotki za płotkipomalowane słabo widać bo przy lampce jeszcze dużego oświetlenia nie mam podłączonego
Polecam się do pomocy ja też się obawiam każdego dnia ale bardziej stresuje się jak to wszystko ogarnę jak juz się urodza najbardziej boje się karmienia bo nawet nie wiem czy piersią będę mogła a co jak za chce im się w jednym czasie i takie tam nawet śni mi się to w nocy a poza tym ja wierzę w moje dzieciaczki ze chcą być z mamusia tak mocno jak mamusia chce być z nimiSa przesliczne.
Az mi zachcialo sie meblowac,malowac i itp. ale ja jeszcze poczekam
Ja tez bardzo wierze w moje malenstwo ze zostanie z nami.Polecam się do pomocy ja też się obawiam każdego dnia ale bardziej stresuje się jak to wszystko ogarnę jak juz się urodza najbardziej boje się karmienia bo nawet nie wiem czy piersią będę mogła a co jak za chce im się w jednym czasie i takie tam nawet śni mi się to w nocy a poza tym ja wierzę w moje dzieciaczki ze chcą być z mamusia tak mocno jak mamusia chce być z nimi
Różne laboratoria mają różne normy. Nie ma co się zamartwiać. Zrób betę i progesteron to będziesz wszystko wiedzieć, ale obawiam się, że w czwartek też może być jeszcze za wcześnie. A co z objawami? U mnie delikatne wiercenie w brzuchu i bolące piersi. Zobaczymy co będzie dalej. Daj znać o wynikach. Trzymam mocno kciuki!![]()