gosia321
Fanka BB :)
Wierze ze to ten jedyny. Ale nie powiem ze dolek jest po takiej informacjiUwierz bo tak bedzie
![]()
Plemniki okazaly sie kiepskie ale mam nadzieje ze w tym jedym zarodeczku jest piekny dzielny i waleczny zolnierz
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wierze ze to ten jedyny. Ale nie powiem ze dolek jest po takiej informacjiUwierz bo tak bedzie
![]()
O jak ja bym się kawy napilaJa nie dość że mam leżeć to pakuje we mnie litry soków, stoi przy sokowirówce i każe mi pić...zaraz pęknę![]()
Tak strasznie chce mi się kawy...myślicie że zbożowa można?
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Najwazniejsze to uwierzyc w siebie.Ja podchodzilam feraz pierwszy raz. Lezalam dwa dni choc cos tam robilam w domu bo nie umiem lezec plackiem ale po 3dniach wrocilam prawie ze do wszystkich obowiazkow bo mysle co ma byc to bedzie. Beta negatywna ale naprawde wiem ze nie to bylo powodem. Bo bez przesady hmm najwazniejsze zeby glowka dobrze funkcjonowala. Dla mnie lezenie kojarzy sie z choroba. Lezec dwa tygodnie? Nie nie to nie dla mnie. Kto wie moze kiedys zmienie zdanie. Musze wyciagnac wnioski wlasnie od Was. Wiec sledze mimo wszystko gorum do kolejnego podejscia
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

owocna w kolejne ciaze ruszamy do boju po nasze szczescia.

I teraz mi sie podoba twoje podejscie.Wierze ze to ten jedyny. Ale nie powiem ze dolek jest po takiej informacji
Plemniki okazaly sie kiepskie ale mam nadzieje ze w tym jedym zarodeczku jest piekny dzielny i waleczny zolnierz![]()
Mysle ze jak delikatno rozpuszczalna wypijesz to nic sie nie stanie. Ja pilam ale teraz nie pije bo mi nie smakujeJa nie dość że mam leżeć to pakuje we mnie litry soków, stoi przy sokowirówce i każe mi pić...zaraz pęknę
Tak strasznie chce mi się kawy...myślicie że zbożowa można?
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie jest latwo ale trudno widocznie tak mialo byc nic na to nie poradze. Wierze jednak ze ten jeden kropek bedzie szczesliwym.I teraz mi sie podoba twoje podejscie.
Ale tez cie rozumiem bo sama to przechodzilam
Patrz a ja nie ma ochoty właśnie na sex. Może za mała dawkę łykam? :-)O jak ja bym się kawy napila![]()
Ja głównie leżę, coś tam obejrzę, coś poczytam (głównie forum).
Najgorsze to,że mam tak straszna ochotę na sex,że już wytrzymać nie mogę
To chyba ten progesteron
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Znalazłam coś takiegoMysle ze jak delikatno rozpuszczalna wypijesz to nic sie nie stanie. Ja pilam ale teraz nie pije bo mi nie smakuje