Właśnie się zastanawiamMokate, Agamiz kiedy betujecie??
Emka kiedy transfer ??
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Właśnie się zastanawiamMokate, Agamiz kiedy betujecie??
Emka kiedy transfer ??
Gratuluję! Ale żeś piękne zarodki wyhodowała!Witajcie, właśnie wróciłam do domu i przyjęłam 2 zarodeczki każdy 8a ( transfer w 3 dniu ), został jeszcze 1 do zamrożenia 6b.
Gratulacje dla szczęśliwych przyszłych mam ! Bardzo chciałabym zobaczyć ten sam wynik za dwa tygodnie [emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja niestety w sobotę nie mam gdzie. Nie korci Cię wcześniej?Gosiu dopisz mnie do kalendarza na 12 listopada będę robić to najważniejsze badanie [emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jeszcze nie wiem. Czekam na info z kliniki. Chcialabym transfer dwudniowego/ych, ale chyba będą czekać do trzeciej doby. Oby przetrwały.Mokate, Agamiz kiedy betujecie??
Emka kiedy transfer ??
Nawet nie spodziewałam się, że ktoś mnie tutaj zapamiętałCzesc kochana dawno cie nie bylo
Nowy start nowy poczatek tym razem udanej proby :*
Czyli nie mialas
Bedzie dobrze ❤Jeszcze nie wiem. Czekam na info z kliniki. Chcialabym transfer dwudniowego/ych, ale chyba będą czekać do trzeciej doby. Oby przetrwały.
To jak sie zastanowisz to daj znac.Właśnie się zastanawiamkorci mnie 10.11, żeby jeszcze przed weekendem wiedzieć, to będzie 10-ty dzień. Ale z synkiem czekałam dłużej i sama nie wiem...
No tak, blastki można wcześniej testowaćMialam podane dwie blastki, zostane chyba jednak przy testowaniu w 9 dptJeszcze raz brawo Dziewczyny, dalyscie czadu i ogromna nadzieje
![]()