Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pomoga pomogaDzień dobrymiłego dzionka
powodzenia na wizytach samych dobrych wiadomości
Ja czekam na Pana który mi przyjedzie założyć plastry na kręgosłup mam nadzieje ze pomogą
![]()
Prawda? Ja też myślałam, że dla ojca musi być syn. A mój mąż zachwycony, że mamy córeczkę i ma nadzieję, że drugie też okaże się dziewczynką [emoji4]Ewcia jeszcze do konca nie wiem,chociaz ja czuje ze to bedzie chlopiec. Moj M tez caly czas mowi ze to bedzie dziewczynka. Bo na ostatnim usg nie chcial sie wcale odwrocic i M mowi ze to dziewczynka bo dziewczyny sa takie wstydliwe. Zawsze mu tlumacze ze nie wazne jaka plec aby zdrowe ale on ma zawsze odpowiedz urodzi sie zdrowa dziewczynka. Ja zawsze myslalam ze faceci chca miec syna.
Jak ja byłam w ciazy naturalnej też mówiłam że chłopak bedzie a była córcia i mąż chciał córkę i mówił od początku że będzie dziewczynaEwcia jeszcze do konca nie wiem,chociaz ja czuje ze to bedzie chlopiec. Moj M tez caly czas mowi ze to bedzie dziewczynka. Bo na ostatnim usg nie chcial sie wcale odwrocic i M mowi ze to dziewczynka bo dziewczyny sa takie wstydliwe. Zawsze mu tlumacze ze nie wazne jaka plec aby zdrowe ale on ma zawsze odpowiedz urodzi sie zdrowa dziewczynka. Ja zawsze myslalam ze faceci chca miec syna.
Kochana,myśl pozytywnie!!!Dzień dobry Dziewczyny,
Dzwoniłam do mojej pani doktor- mamy zarodek klasy B2. Transfer mam mieć jutro( trzecia doba) i bardzo się boję, bo to nasza ostatnia szansa na dzidzie. Najbardziej boję tego, że przestanie się rozwijać. Wolalabym transfer dzisiaj, bo jednak ostatnio posypaly się tu ciąże z dwudniowych zarodków. Zastanawiam się nad zastosowaniem kleju. Beata jakiej klasy był Twój zarodek?
A watpilas w to ze bedzie przyrost