Margaretka35
Aktywna w BB
Super Gratulacje!!Mam wynik! Beta 102progesteron 23,7 jaki wy miałyście ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Super Gratulacje!!Mam wynik! Beta 102progesteron 23,7 jaki wy miałyście ?
Weź Ty ja pier. ..... fochy będzie stroić . Jak ma fochy to niech se wsadzi palca do brochy![]()
A jakie zarodki miałaś, testy mają różne czułości i nie zawsze są wiarygodne.cześć dziewczyny
dzisiaj 9dpt i dopadl mnie straszny bol jak na @ i nie chce przejsc
z nerwow zrobilam sikacza i niestety negatywny , myslicie że to sie jeszcze moze zmienic czy juz wszystko przesądzone?![]()
1 zarodek 3AA w 5 dniu transferA jakie zarodki miałaś, testy mają różne czułości i nie zawsze są wiarygodne.
Jutro możesz spokojnie bete zrobić będzie już wszystko jasne, testem się nie sugeruj bo różnie bywa1 zarodek 3AA w 5 dniu transfer
chyba tak zrobie , bo sie martwieJutro możesz spokojnie bete zrobić będzie już wszystko jasne, testem się nie sugeruj bo różnie bywa
Tez lubieZajmująca książka albo wciągający serial. Mnie odstresowują szczególnie te w klimacie skandynawskim pełne porąbanych morderców...ale co kto lubi
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
GRATULACJE wiec beta rosnie i dalej niech ladnie przyrastaMam wynik! Beta 102progesteron 23,7 jaki wy miałyście ?