reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mialam jedna stymulacje,krotkim protokolem, cale podejscie zakonczone niepowodzeniem.W srode mam dopiero pierwsza wizyte po niepowodzeniu.Ogolnie embriolog powiedzial ze slaba jakosc komorek .Bedziemy probowac dalej , chic koszty przerazaja.Co moge zrobic by pomoc komeroczka ??
Ja miałam priming estrogenów zalecony przez lekarza a koenzym Q10 mleczko pszczele witamina D brałam sama od siebie bo wyczytałam ze ponoć pomaga

Ja bardziej po owulacji. ....
Do owulacji walczę jak lew rano wieczór i w południe. ... po jeszcze tez :rolleyes: ale jak został tydzień do @ to już w gacie zaglądam co chwila .
Mimo że mam 1 jajowod endonetrioze 4 st to mam jeszcze głupia nadzieje ze in vitro rady nie daje a ja dam :laugh2: to jest dopiero zryta bania :szok:
To jest
Mokate, dzięki za te informacje. A jakie zaświadczenia od lekarzy musieliście przedłożyć? Co było weryfikowane w trakcie wizyty w domu?
Odpisze wieczorem, jak usiądę do komputera, bo mi się telefon wiesza

Tylko jaki. ?
I ile. ?
Są go 2 formy lepiej i gorzej przysfajalna.
Ta lepsza pozwala na 10-15% by z niej wchłonąć. Czyli przy dawce 30 mg to raczej śmieszna dawka. ....
Jest też wersja nowa nano czy jakoś tak ta rozpuszcza się w wodzie i można przyswoić 90 % dawki . 30 tabletek 30 mg nano q10 kosztuje 175 zł .
Ja brałam Solgar koenzym Q10 nutri nano zawiera ubichinon lepiej się przyswaja

Ostatnia edycja:
Miałyście tak ze po nieudanym transferze, w pierwszym terminie miesiączka przyszła w dokładnej dacie, a w kolejnym miesiącu jej nie ma [emoji849]? Czekam tydzien juz [emoji849]
Objawów brak.
Czyżby hormony tak moj organizm wykończyły ze nie ma siły na miesiączkę?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tak miałam i okazało się, że w ciąży jestem, niestety akurat u mnie na krótko, ale to była pierwsza w życiu naturalna wpadka :)

W nocy znalazłam o nich info. Zdrzemnęłam sie troche i póki co mam w glowie pustke, moze w dzien zadzwonię. Noe bede tu wiecej o tym pisać, bo spełnia sie wlasnie u mnie najgorszy koszmar każdej przyszłej matki, stres nie pomaga, a ja Wam zycze naprawdę wszystkiego co najlepsze.

Trzymam kciuki dziewczyny [emoji110]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Aniu, do mnie możesz pisać spokojnie, ja na codzień od półtora roku jestem na forum, gdzie są tylko dziewczyny, którym spełniły się najgorsze warianty tego koszmaru. I co chwilę pojawia się ktoś nowy :(

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry