gosia321
Fanka BB :)
Kochana ale tam jest tylko urolog bo wlasnie patrzylamDo Gdyni przyjedź do gamety
Wyjadę po Ciebie)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochana ale tam jest tylko urolog bo wlasnie patrzylamDo Gdyni przyjedź do gamety
Wyjadę po Ciebie)
Gosia w Warszawie w Novum jest dr Wolski. Specyficzny facet ale bardzo dobry specjalista.Kochana ale tam jest tylko urolog bo wlasnie patrzylam![]()
8 dc czas dluzyyyy i dłuży , w którym dc cyklu podali wam mrozaka ?? Tak z ciekawości ciągle myślę , kiedy w końcu... i w którym dniu i w ogole ,mój mózg boli![]()
W invimedzie jest ale nie polecam..Kochana ale tam jest tylko urolog bo wlasnie patrzylam![]()
Gosiu a czy Salfazin jest jeszcze dostępny? Z tego co pamiętam dobrze działa.A teraz prosze o podpowiedzi co m moze brac oprucz l karnityny androvitu plus koenzymu q10 wit C 1000 orzechow brazylijskich na poprawe ruchliwosci swojej armi
Tak jest dostepnyGosiu a czy Salfazin jest jeszcze dostępny? Z tego co pamiętam dobrze działa.
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Gosiu dopiero przeczytałam... Tak mi przykro. Moze następny raz będziemy razem podchodzić.Dziekuje za mile slowajestescie kochane :*
Mimo wszystko ja musze sie na chwile wylaczyc z forum zeby dojsc do siebie po kolejnej porazce. Dlatego tez prosze zeby ktoras z was skopiowala i przejela kalendarz
Nie opuszczam was na zawszeale musze zrobic pare dni przerwy
![]()
Mi przy 7 mm lekarz mówił że transferu nie będzie bo musi być minimum 8 i tak miałam po lekach 8 i nie szło a teraz na naturalnym cyklu mam 9 i okaże się za 2 tyg czy się udałoGosia, a myslalas, ze to twoje endo jednak bylo za male? I ten lekarz mial racje mowiac ze ma 7mm?
Co do nasienia to sprawdz mezowi poziom hormonow. To tez wplywa na jakosc.