gosia321
Fanka BB :)
Kochana ale tam jest tylko urolog bo wlasnie patrzylamDo Gdyni przyjedź do gamety
Wyjadę po Ciebie)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana ale tam jest tylko urolog bo wlasnie patrzylamDo Gdyni przyjedź do gamety
Wyjadę po Ciebie)
Gosia w Warszawie w Novum jest dr Wolski. Specyficzny facet ale bardzo dobry specjalista.Kochana ale tam jest tylko urolog bo wlasnie patrzylam![]()
8 dc czas dluzyyyy i dłuży , w którym dc cyklu podali wam mrozaka ?? Tak z ciekawości ciągle myślę , kiedy w końcu... i w którym dniu i w ogole ,mój mózg boli![]()
W invimedzie jest ale nie polecam..Kochana ale tam jest tylko urolog bo wlasnie patrzylam![]()
Gosiu a czy Salfazin jest jeszcze dostępny? Z tego co pamiętam dobrze działa.A teraz prosze o podpowiedzi co m moze brac oprucz l karnityny androvitu plus koenzymu q10 wit C 1000 orzechow brazylijskich na poprawe ruchliwosci swojej armi
Tak jest dostepnyGosiu a czy Salfazin jest jeszcze dostępny? Z tego co pamiętam dobrze działa.
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Gosiu dopiero przeczytałam... Tak mi przykro. Moze następny raz będziemy razem podchodzić.Dziekuje za mile slowajestescie kochane :*
Mimo wszystko ja musze sie na chwile wylaczyc z forum zeby dojsc do siebie po kolejnej porazce. Dlatego tez prosze zeby ktoras z was skopiowala i przejela kalendarz
Nie opuszczam was na zawszeale musze zrobic pare dni przerwy
![]()
Mi przy 7 mm lekarz mówił że transferu nie będzie bo musi być minimum 8 i tak miałam po lekach 8 i nie szło a teraz na naturalnym cyklu mam 9 i okaże się za 2 tyg czy się udałoGosia, a myslalas, ze to twoje endo jednak bylo za male? I ten lekarz mial racje mowiac ze ma 7mm?
Co do nasienia to sprawdz mezowi poziom hormonow. To tez wplywa na jakosc.