Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Część dziewczynydawno mnie tu nie bylo bo dalej czekam na kolejną stymulacja na styczeń. Mam problem. Po punkcji dostałam okres normalnie A na ten następny czekam i nic spóźnia się już jakieś 4-5 dni... A z mężem to raczej się zabezpieczamy i nie wiem czy to jeszcze po lekach czy jak... miał ktoś coś takiego?
A to przepraszam za wprowadzenie w bladMroza morule. Mi zamrozili raz. Fakt, potem sie nie odmrozila.....
Ewcia widze ze nie dajesz za wygrana moj M tez idzie w uparte i twierdzi ze bedzie cora. A ja dalej czuje ze bedzie chlopiec.Koniczynka 4 dni czekalam to Twoje relacjie z nowej kliniki ha ha ha ha ha
Dałas czadu hi
Powodzenia .
Husann brawo ! Fajnie ze mala daje Ci znaki hej mamusia .
Gosiu faktycznie nie mozna ci wyslac wiadomosci priv. Jak wchodze w twoj profil to nie ma wyslij wiadomosc.Nie mam nic poblokowane wiec powinno sie wyslac
Kochane jak uważacie kiedy powinnam się sprawdzić testować skoro dziś mój 7 dzień a miałam transfer jednego 4ro dniowego zarodka. Pomóżcie proszę. Mam wrażenie ze się uda i boję się dopuszczać złych myśli
Koniczynka 4 dni czekalam to Twoje relacjie z nowej kliniki ha ha ha ha ha
Dałas czadu hi
Powodzenia .
Husann brawo ! Fajnie ze mala daje Ci znaki hej mamusia .
Może spróbuję cholernie się boję rozczarrowaniaSpokojnie jutro mozesz zrobic bete i powtorzyc w czwartek.