Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Część dziewczynydawno mnie tu nie bylo bo dalej czekam na kolejną stymulacja na styczeń. Mam problem. Po punkcji dostałam okres normalnie A na ten następny czekam i nic spóźnia się już jakieś 4-5 dni... A z mężem to raczej się zabezpieczamy i nie wiem czy to jeszcze po lekach czy jak... miał ktoś coś takiego?
A to przepraszam za wprowadzenie w bladMroza morule. Mi zamrozili raz. Fakt, potem sie nie odmrozila.....
Ewcia widze ze nie dajesz za wygrana moj M tez idzie w uparte i twierdzi ze bedzie cora. A ja dalej czuje ze bedzie chlopiec.Koniczynka 4 dni czekalam to Twoje relacjie z nowej kliniki ha ha ha ha ha
Dałas czadu hi
Powodzenia .
Husann brawo ! Fajnie ze mala daje Ci znaki hej mamusia .
Gosiu faktycznie nie mozna ci wyslac wiadomosci priv. Jak wchodze w twoj profil to nie ma wyslij wiadomosc.Nie mam nic poblokowane wiec powinno sie wyslac
Kochane jak uważacie kiedy powinnam się sprawdzić testować skoro dziś mój 7 dzień a miałam transfer jednego 4ro dniowego zarodka. Pomóżcie proszę. Mam wrażenie ze się uda i boję się dopuszczać złych myśli
Koniczynka 4 dni czekalam to Twoje relacjie z nowej kliniki ha ha ha ha ha
Dałas czadu hi
Powodzenia .
Husann brawo ! Fajnie ze mala daje Ci znaki hej mamusia .
Może spróbuję cholernie się boję rozczarrowaniaSpokojnie jutro mozesz zrobic bete i powtorzyc w czwartek.