Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ooo skad ja to znam u mnie bylo identycznie i tekst kiedy mowilam ze to dzis a on a ci ty myslisz ze tak na zawolanie mozna.Znam to. U nas rozwodem się nie skończyło, ale mój mąż jest strasznie, strasznie uparty i egoista - na szczęście nie zawsze i potrafi być super opiekuńczy. Ale my też staraliśmy się naturalnie, ale mimo deklaracji i chęci posiadania drugiego dziecka, kiedy sugerowałam, że dzień płodny, a potem mu wręcz apkę zainstalowałam, która mu to podpowiadała - to albo zasypiał, albo mówił wprost, że dziś to on nie ma ochoty.... Załamka.

Czyli tez masz zdolne raczki![]()

Ooo skad ja to znam u mnie bylo identycznie i tekst kiedy mowilam ze to dzis a on a ci ty myslisz ze tak na zawolanie mozna.
Faceci
Tylko prawda jest taka ze w nas instynkt maciezynski budzi sie przed posiadaniem dziecka i jestesmy w stanie zrobic wszystko a u faceta dopiero jak zobaczy to sie budzi tatus![]()
teraz na szczęście sytuacja jest odmieniona .. nowy mąż walczy za nas dwoje, bo często brakuje mi sił. Kilka razy miałam chwile zwątpienia , ale on nie!Znam to. U nas rozwodem się nie skończyło, ale mój mąż jest strasznie, strasznie uparty i egoista - na szczęście nie zawsze i potrafi być super opiekuńczy. Ale my też staraliśmy się naturalnie, ale mimo deklaracji i chęci posiadania drugiego dziecka, kiedy sugerowałam, że dzień płodny, a potem mu wręcz apkę zainstalowałam, która mu to podpowiadała - to albo zasypiał, albo mówił wprost, że dziś to on nie ma ochoty.... Załamka.

teraz na szczęście sytuacja jest odmieniona .. nowy mąż walczy za nas dwoje, bo często brakuje mi sił. Kilka razy miałam chwile zwątpienia , ale on nie!
DokladnieKurczę, no! To mnie zawsze najbardziej irytowało, bo wszędzie się czyta / słyszy, że faceci tylko o jednym myślą. A jak nam akurat na tym jednym zależy, to oni strzelają focha, że akurat dzisiaj to mu się nie chce... hehe