Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mowie wczoraj do męża zrobimy listę pytań do lekarza bo na wizycie zapomnę. ....
Mówi a mogę się spytać o KD .? Ewentualnie wiesz jakby powiedzieli ze nie ma sesu Cię męczyć stymulacjami. ( mąż jest za KD ja za adopcjia jeśli by się ze mną nic nie dało zrobić )
Mowie pytaj kto pyta wie więcej. .....
Mowie a co chcesz zapytać. ?
Czy można adoptować polskie jajko ( mieszkam w Hiszpanii ) mówi nie chce małego Hiszpana czy innego tam. ... a nie daj Boże jakby wyszło czarne
Ha ha ha uśmiałam się. .......
Mowie to jedyne pytanie ......
Mówi tak pytanie na które muszę znać odpowiedz
Wiadomo cała procedura co i jak to na pewno nam powie ale jak już coś ja bym chciał polskie jajko![]()

Polecialy mi lzy z bolu zauwazyla to pielegniarka i zaczela mnie pocieszac i glaskac i rozryczalam sie na dobre, nie moglam przestac plakac, z zalu ze musze przez to przechodzic, ze tyle tych badan, leczenia a i tak gwarancji nie ma ze uda sie utulic dzidzie 

i chyba musze zmienic klinike ze wstydu
No masakra jakas, ja nie wiem czy mi juz odbija czy to wina lekow. 
On!Powodzenia dzisiaj, dziewczyny!
Rybko, dużo zdrówka i trzymam kciuki, żeby bąble pokazały, co mają między nogami
Ja po wcześniejszej wizycie u mojego ulubionego teścia znów wpadłam w szał :-\ Dziecko mi się tylko denerwowało cały wieczór niepotrzebnie :-\ Mój mąż na koniec powiedział, że chyba lepiej, żebym ograniczyła spotkania z jego tatą - jestem za. Po akcji przy pierwszym podejściu dużo stracił w moich oczach. Teraz denerwuje mnie non stop. Wczoraj wybrał chrzestną dla Stasia, a potem chciał mi zmieniać projekt domu, przestawiać ściany i ustawiać meble w domu, który mam nadzieję powstanie w przyszłym roku. Sama już nie wiem- ja jestem nienormalna czy on? :-\
Heheheeh ale się uśmiałam z tego polskiego jajka hahaha [emoji23]Mowie wczoraj do męża zrobimy listę pytań do lekarza bo na wizycie zapomnę. ....
Mówi a mogę się spytać o KD .? Ewentualnie wiesz jakby powiedzieli ze nie ma sesu Cię męczyć stymulacjami. ( mąż jest za KD ja za adopcjia jeśli by się ze mną nic nie dało zrobić )
Mowie pytaj kto pyta wie więcej. .....
Mowie a co chcesz zapytać. ?
Czy można adoptować polskie jajko ( mieszkam w Hiszpanii ) mówi nie chce małego Hiszpana czy innego tam. ... a nie daj Boże jakby wyszło czarne
Ha ha ha uśmiałam się. .......
Mowie to jedyne pytanie ......
Mówi tak pytanie na które muszę znać odpowiedz
Wiadomo cała procedura co i jak to na pewno nam powie ale jak już coś ja bym chciał polskie jajko![]()
CIĘŻKI temat . Narazie jeszcze nie przedyskutowany to niestety egoizm z mojej strony ( bo on może mieć dzieci to ja jestem problemem ) .Ewunka, a dlaczego nie KD?
utrzymuję się do 10 dniKochane czy tydzień po zastrzyku z pregnylu w 5dpt dwidniowego zarodka test ciazowy może być fałszywie dodatni?
Ja teżHeheheeh ale się uśmiałam z tego polskiego jajka hahaha [emoji23]
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Kochane czy tydzień po zastrzyku z pregnylu w 5dpt dwidniowego zarodka test ciazowy może być fałszywie dodatni?