Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jeszcze 9 dni...Nie kazali Ci odstawić? ?
Ja przez 6 dni mialam zmniejszać dawkę i odstawić.
Tak samo estrofem, 7x1 i odstawić.
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Nic już nie rozumiem... Z tego wszystkiego wynika że procentowo najlepsza jest Łódź potem Kraków i Białystok.tutaj jest link do rankingu klinik, które realizowały in vitro rządowe Link do: Wyniki skuteczności realizatorów Programu Rządowego | Stowarzyszenie na Rzecz Leczenia Niepłodności i Wspierania Adopcji. Tutaj jest tylko kryterium skuteczności. Hoope chyba wrzuciła ranking tworzony przez naszego bociana, tworzony na podstawie opinii pacjentów w przyjętych kryteriach. 100% pewności nie mam ale chyba widziałam go kiedyś na bocianie i tak był określony. Hooope popraw mnie jeśli źle piszę![]()
Ewunka, uwielbiam Ciebie i Twoje tańceprzed chwilą, tak w przypływie wiary i nadziei zrobiłam sikańca i mam dwie ładne kreseczki, nawet nie cień cienia, tylko krechy. Ale aż się zastanawiam, czy w 7 dpt z wieczornego siusiania to możliwe
oczywiście rano brykam na betę, więc Agamiz wybacz, nie poczekam do czwartku. Może i Ty się jutro skusisz?
![]()
U nas był jeden zarodek 5-dniowy, a w zasadzie 6-cio dniowy, bo zamrożony w 5-tej dobie i rozmrożony dzień przed crio. Ale skoro u Ciebie 3-dniowe to taktycznie może być za wcześnie.Gratulacje bardzo się cieszę i wybaczamPopatrz a chciałaś żyć w niewiedzy jeszcze tydzień ! [emoji4] Przypomnij mi ilu dniowy miałaś zarodek lub zarodki bo mnie się tu jeszcze wszystko myli kto co i jak
Ja miałam dwa 3 dniowe i obawiam się, że jutro będzie za wcześnie.
Ewunia czy ja ciebie też mogłabym prosić o taniec na szczęście, jeśli to tylko pomoże to ja już we wszystko uwierzę [emoji3]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
GratulujęEwunka, uwielbiam Ciebie i Twoje tańceprzed chwilą, tak w przypływie wiary i nadziei zrobiłam sikańca i mam dwie ładne kreseczki, nawet nie cień cienia, tylko krechy. Ale aż się zastanawiam, czy w 7 dpt z wieczornego siusiania to możliwe
oczywiście rano brykam na betę, więc Agamiz wybacz, nie poczekam do czwartku. Może i Ty się jutro skusisz?
![]()