reklama

Kto po in vitro?

Życie mnie zachartowalo nigdy łatwo nie było ale szybko wydoroslalam jak pochwalam pierwszego męża i dziecko a zwierzęta zawsze były obecne w moim domu one uczą empatii i zawsze można się im wypłakac w futro :) teraz tez łatwo nie bylo ale dałam rade za siebie i za Męża bo on już miał kryzys i nie wierzył ze sie uda teraz się cieszymy a moje zwierzątka jak obstawa za mną wszędzie a kotki na zmianę mrucza moim chlopcom w brzuchu kołysanki wieczorem
Oj a co się stało? :(

reklama
Życie mnie zachartowalo nigdy łatwo nie było ale szybko wydoroslalam jak pochwalam pierwszego męża i dziecko a zwierzęta zawsze były obecne w moim domu one uczą empatii i zawsze można się im wypłakac w futro :) teraz tez łatwo nie bylo ale dałam rade za siebie i za Męża bo on już miał kryzys i nie wierzył ze sie uda teraz się cieszymy a moje zwierzątka jak obstawa za mną wszędzie a kotki na zmianę mrucza moim chlopcom w brzuchu kołysanki wieczorem

U nas też najpierw były psie dzieci, nieocenione, pamiętam jak zlizywały mi łzy z twarzy po kolejnych niepowodzeniach.. a teraz będzie do kompletu kolejna para [emoji7]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kochane kompletuje wlasbie zestaw witamin dla siebie i m na najblizsze 3 miesiace i tak.
Wspolnie: koenzym q10, selen, cynk, wit d, wit b complex, acard, pylek pszczeli wit c 1000, magnez
Ja: wit b6 wit b12 kwas foliowy w formach metylowanych femibion natal 1
M : androvit plus, navitin, wit b12, wit b6, kwas foliowy l karnityna

Jak myslicie wystarczy czy moze jeszcze cis dorzucic :)

Gosiu pamiętaj, że tabletki to nie wszystko. Postaw też na właściwą dietę. Ja i mój mąż zanim zdecydowaliśmy się na in vitro próbowaliśmy też oczyścić swoje organizmy z toksyn, a przy tym również poprawić naszą płodność a głównie moją. Do rzeczy chodzi mi o to, że codziennie na przemian robiłam sok wyciskany z 4 jabłek i całego selera lub koktajl z całej natki pietruszki, banana i mleka kokosowego i choć nasienie mojego męża jest bez zarzutu okazało się, że po tej kuracji jeszcze bardziej się poprawiło ! Oczywiście do tego eliminacja fast foodów mleka krowiego, mało smażonego i dużo orzechów. Ja dzięki tej diecie schudłam 10 kg. Mam nadzieje, że coś pomogłam [emoji4]

Bete mam robić dopiero we wtorek.Dzisiaj z ciekawości zrobiłam test ale nie z porannego moczu i wyszedł ujemny.Ale dzisiaj DOPIERO 7 DPT I 9 od podania pregnylu.Ale jakoś tak zdolowalam się i dopadło mnie znów zwątpienie ;(
Wczoraj i przedwczoraj test był dodatni ale to na pewno było po zastrzyku a dzisiaj już 9 dzień od zastrzyku i moze już nic nie ma we krwi.
Ale zaczynam się martwić i wkurza mnie już to czekanie :(
Kupiłam 25 testów na allegro i będę testować codziennie...A co tam...to i tak moje ostatnie podejście do in vitro...

Kurczę chyba niepotrzebnie sie torturujesz tymi testami,ale jeśli to Ci pomaga... wiesz ile nas tutaj tyle interpretacji i objaw,możemy zgadywać ...i tak jak mówisz moze we krwi po zastrzyku juz śladu nie ma a w ciąży możesz być tylko,ze jest za wcześnie na test.... No nie wiem,musisz być cierpliwa,zajmij czymś głowę [emoji6]

U nas też najpierw były psie dzieci, nieocenione, pamiętam jak zlizywały mi łzy z twarzy po kolejnych niepowodzeniach.. a teraz będzie do kompletu kolejna para [emoji7]

Gratulacje ! A miałaś 2 zarodki czy tez Ci sie jeden podzielił?

Bete mam robić dopiero we wtorek.Dzisiaj z ciekawości zrobiłam test ale nie z porannego moczu i wyszedł ujemny.Ale dzisiaj DOPIERO 7 DPT I 9 od podania pregnylu.Ale jakoś tak zdolowalam się i dopadło mnie znów zwątpienie ;(
Wczoraj i przedwczoraj test był dodatni ale to na pewno było po zastrzyku a dzisiaj już 9 dzień od zastrzyku i moze już nic nie ma we krwi.
Ale zaczynam się martwić i wkurza mnie już to czekanie :(
Kupiłam 25 testów na allegro i będę testować codziennie...A co tam...to i tak moje ostatnie podejście do in vitro...

Przypomnij ilu dniowy miałaś zarodek/ zarodki ? Może jeszcze jest za wcześnie na test, a ty nie potrzebnie się zamartwiasz [emoji45]

1478695167-cwzjog.jpeg

Jak wszystkie pokazujecie swoich milusińskich to ja też postanowiłam wam pokazać moją ukochaną Rokę, która też zawsze mnie pocieszała po niepowodzeniach...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry