Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kacha, bardzo Ci dziękuję za doradzenie, zaraz siadam u czytam o doktorze i kliniceCześć dziewczyny! Czytam Was od dłuższego czasuZałożyłam konto tylko dlatego, że zojkazojka zastanawia się nad zmianą kliniki. Też polecam Bociana! Ja zaczynałam leczenie w Katowicach u dr Adamczyka (miałam tu też jedną wizyte z dr Mrugaczem) ale na punkcję i transfer jeździłam do Białegostoku do dr Mrugacza
Było to moje pierwsze podejscie do invitro- jutro jadę na usg serduszkowe
Także polecam Bociana z całego serca i dr Mrugacza! Dodam jeszcze, że wcześniej jeździłam do Katowic do Gyncetrum do pani dr Cz., która nam powiedziała, że nie mamy szans na dziecko...
czesc na sniadanie czesc na obiadOmgjaki zestaw zamiast posiłku leki
Dobrze dobrze trzeba sobie pomóc.
Hej wszystkim bo chyba z rana mnie nie było.
Ja dziś weryfikowałam betę po 48 h 1094 dziś 13 dpt. Ostatnia beta 653 myślicie że 68 % przyrostu jest ok ?
Super dzięki. Lili a Ty pamiętasz swoją betę?
Gratuluję, ja znalazłam taki kalendarzWitam ja juz po wizycie beta wyszla powyzej 4900 , pani doktor zrobila mi usg i widac kropkaJesli transfer mial 22 pazdziernika 5 dniowa blastke to jak to sie teraz liczy tyg ? Dziekuje WAm ze moge sie Wam zwierzyc.
Mój teżDziewczyny moj kocur chyba wystraszyl sie zimy
Zobacz załącznik 781908
Dziewczyny moj kocur chyba wystraszyl sie zimy
Zobacz załącznik 781908
Dziekuje za chwile sobie to przejrzeGratuluję, ja znalazłam taki kalendarz
Link do: IVFConnections - IVF Due Date Calculator by Date of Transfer, Retrieval, Ovulation or Insemination