Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To rzadka sytuacja, ale się zdarzaMoja blastka była wyjątkowa zdarza się to bardzo bardzo żadko a nawet prawie wcale żeby blastka się podzieliła po transferze tak mi mówiła P. Doktor no moja postanowiła inaczej i tak oto mam dwóch chłopaków ale z jednym łożyskiem a test pierwszy zrobiłam sikanca jak wróciłam do domu z wyjazdu i były dwie krechy z popoludniowego moczu rano 1 beta 13dpt i wynik 1031,72 za dwa dni powtórzyłam i juz byla 2496,44 potem zrobiłam 3 po tygodniu a ze nie mogłam uwierzyć to zrobiłam jeszcze dwa sikance między 1 a 2 beta potem już wizyta zdziwienie mojej lekarki i na monitorze dwa małe bable i dwa pikajace mocno serca
Transfer o 14:20 
Hej przy crio to normalne. Zastrzyki sa do stymulacji a teraz tylko estrofem na endometrium i luteina i duphaston z progesteronem. No i relanium i piroxicam przed samym crio. Tez tak mialamWitam was . Pytanie do dziewczyn po crio czy to normalne że na cyklu sztucznym mam same tabletki ?? Lekarz mi mówił , że żadnych zastrzyków nie będzie .. transfer już tuż tuż a ja tylko lutka, estrofem i dupek ???a na finish 1 tab relanium i piroxicam.
Witam ja po transferze mialam tylko estrofem lutinus a po pozytywnej becie doszedl dupekWitam was . Pytanie do dziewczyn po crio czy to normalne że na cyklu sztucznym mam same tabletki ?? Lekarz mi mówił , że żadnych zastrzyków nie będzie .. transfer już tuż tuż a ja tylko lutka, estrofem i dupek ???a na finish 1 tab relanium i piroxicam.
JA mialam.wczoraj identycznie...taki malutki pecherzykDasz radę!
Ja się bardzo rozczarowałam w czasie pierwszej wizyty, bo nastawiałam się, że zobaczę serduszko, a tam tylko pęcherzyk i doktor mówiąca, że najlepiej, żebym się pojawiła trzy tygodnie później! W klinice się zlitowali i ustawili mi drugą wizytę po dwóch tygodniach. Tik-tak i minęło. Tobie też minie.
Najlepiej się czymś zajmij. Pracujesz?
JA mialam.wczoraj identycznie...taki malutki pecherzyki wizyta za 2 tyg... Dalej jakos do mnie to nie dociera ale strasznie sie ciesze. I chcialabym juz zobsczyc serduszko
czy w czasie tych dwoch tyg robilas moze jeszcze bete dla pewnosci? Bo ja teraz mam 4900 a transfer mialam 22 paz
Plastelinko, dopisać Cię do kalendarza na usg na 23.11?