Agamiz
Aktywna w BB
Posłuchaj, jest wiele przypadków że test nie wychodzi, a jednak ciąża jest. Proszę cię jeszcze się nie załamuj ! Zrób betę, a my mocno trzymamy kciuki [emoji110][emoji110]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ktos tu robil sikanca i wyszedl negatywny a byl juz w ciazy bo wczesniej bety pyly pozytywne. Wiec idz jutro na bete.Dziewczyny jestem zła ,wściekła i załamana. Wczoraj partner już tak naciskać żebym zrobiła test i dałam się namówić. Zrobiłam rano 11 dpt 3 dniowe zarodki i test negatywny .wszystkie bole Mi minęły więc myślę że u Mnie to porażka [emoji24]
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
A czy jak zaczne brac dzisiaj to nie za pozno?Ja tez leczylam sie w Bialymstoku. Mi tez lekarz nie kazal brac alu tu dziewczyny pisaly zeby brac zeby nie bylo skurczy i macica nie wyplula zarodka. Przy 1 transferze nie bralam bo nie wiedzialam a teraz przy 2 bralam i dzis jestem 18t5d cazy. Na bb wszystkie dziewczyny biora po transferze.
Przede wszystkim się nie stresuj! Ja miałam test z czułością od 25, pierw zrobiłam betę, wyszło 124, poleciałam szybko zrobić test a na teście druga kreska tak blada że pod kątem ledwo było widaćDziewczyny jestem zła ,wściekła i załamana. Wczoraj partner już tak naciskać żebym zrobiła test i dałam się namówić. Zrobiłam rano 11 dpt 3 dniowe zarodki i test negatywny .wszystkie bole Mi minęły więc myślę że u Mnie to porażka [emoji24]
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Z tego co czytalam to duzo dziewczyn nie mialo zadnych boli po transferze, ja jestem raczej przekonana,ze mnie boli nadal po punkcji. Nospe i magnez biore na wlasna reke, mieszkam w Nl, oni tu chyba nospy nie znaja. Jedyne co mialam zalecone przez lekarza to utrogestan 3x2Ja mialam trzy razy punkcje i przy tym razie nie mialam wlasnie tych bóli, poprzednio tez nie moglam sie wyprostowac i bolalo bardzo a teraz tylko lekkie kłócie i co dziwne po wczorajszym transferze też mało co mnie boli a nie biorę nospy. Powiedz a nospe i magnez zalecił ci lekarz?
Nie,nie zapozno,bierz.A czy jak zaczne brac dzisiaj to nie za pozno?
Przepraszamza pytanie, a jaka jest teraz twoja sytuacja? Walczysz dalej czy moze wam sie udalo?Witaj w grupieMnie bolał brzuch tak trzy dni po transferze, ale podejrzewam że to jeszcze przez punkcję ( miałam bardzo dużo pęcherzyków, w większości pustych ). Lekarz zalecił mi brać tylko antybiotyk, zastrzyki przeciwzakrzepowe, Lutinus, folik i wit. D. Nie brałam nospy, ani magnezu.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A mozesz mi podpowiedziec jakie dawki?Nie,nie zapozno,bierz.
Myślę, że powinno się brać od transferu, żeby to miało największy sens, ale ja też brałam od dnia po transferze, bo lekarz nic nie wspomniałA czy jak zaczne brac dzisiaj to nie za pozno?