Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ostatnie bo wszystko robimy komercyjnie i nie stać nas na kolejne podejście a nie mam już mrozaczkow [emoji53]malutkikaczorek:
"...i chcę mieć to już za sobą jakby nie było...to moje ostatnie podejście "
Dlaczego ostatnie? jeśli możesz powiedzieć i chcesz?
A kiedy miałaś transfer?opowiedz wszystko
We wtorek mam iść na betę to będzie 13 dpt dwudniowego zarodka.Pierwsze crio bylo ciąża biochemiczna...drugie crio to kompletna porażka bo nic nawet nie drgnelo...trzeci zarodek po rozmrozeniu nie rozwijał się i teraz 3 crio z 4 mrozaczkiem i czekam na efekt. Pierwsze dwa crio na cyklu sztucznym a trzecie na cyklu naturalnym z zastrzeżeniem umiem z pregnylu nacinaniem otoczki i embriogluemalutkikaczorek:
"...i chcę mieć to już za sobą jakby nie było...to moje ostatnie podejście "
Dlaczego ostatnie? jeśli możesz powiedzieć i chcesz?
A kiedy miałaś transfer?opowiedz wszystko
We wtorek mam iść na betę to będzie 13 dpt dwudniowego zarodka.Pierwsze crio bylo ciąża biochemiczna...drugie crio to kompletna porażka bo nic nawet nie drgnelo...trzeci zarodek po rozmrozeniu nie rozwijał się i teraz 3 crio z 4 mrozaczkiem i czekam na efekt. Pierwsze dwa crio na cyklu sztucznym a trzecie na cyklu naturalnym z zastrzeżeniem umiem z pregnylu nacinaniem otoczki i embrioglue
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Wiem wiem....Kaczorku myśl pozytywnie [emoji8] może to akurat ten czas! Ja też podchodziłam 3 razy i ostatni jakby bez wiary, że cokolwiek się uda.. Poczekaj na spokojnie [emoji173]️
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
ja za zamrożenie 1 sztuki zapłaciłam 800zł i to było 24.10 a 15.11 rozmrażają go..Trzymam kciuki by jednak okazało się że jednak będzie różowy śliczny dzidziuś
Ja wychodzę z założenia że lepiej miło się zaskoczyć niż niemiło rozczarować.
Ja też nie wiem co dalej robic,pierwsza próba klapa beta nawet nie drgnęła,zostal 1 mrozaczek.... Wykupilismy mrozenie na rok bo lekarz był pewien że uda się za pierwszym razem,i że 2 zarodki na 1raz to na pewno się uda, a tu się okazuje że mrozenie roczne za 500zl wykorzystamy za 4tygodnie...

owocna w kolejne ciaze ruszamy do boju po nasze szczescia