Ewunka
Fanka BB :)
To raczej normalnedziś mam jakieś zwarcie w kablach... bałagan w mózgu. Nastrój przemienny.. Stres, tysiące myśli i ryczę od tak sobie co godzinę?? chyba sfiksowałam![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
To raczej normalnedziś mam jakieś zwarcie w kablach... bałagan w mózgu. Nastrój przemienny.. Stres, tysiące myśli i ryczę od tak sobie co godzinę?? chyba sfiksowałam![]()
Nastąpi, nastąpiO to to dobrze mowisz wiedzialam ze idealnie mnie zrozumiesz
Oby to nastapilo jak najszybciej![]()
Cześć Dziewczyny,
Dzięki za trzymanie kciuków, ale mam juz wynik- 0.13
Muszę dojść do siebie.
Dzięki za opdowiedzi, a czy beta na poziomie 34 to wysoko czy nisko jak na 9 dpt (transfer byl w sobote 5/11 takze sobota to dzien 0 podobno)? Przepraszam ze tak wypytuje ale odchodze od zmysłów, jak się dowiedziałem że taka beta to się popłakałem i powiedziałem Żonie że chyba nam się udało
![]()
Dla Ciebie zawsze .Ewuńka, czy mogłabyś wznowić tańce?

Też bym nie szukała gdyby nie trzy naturalne porażki, jedna nawet przy HCG 12000 (słownie 12 tysięcyDla Ciebie zawsze .
Ale mi się Twoja beta podoba nie szukaj dziury w całym![]()
Tańcz dla nas wszystkich codziennie , póki siły maszDla Ciebie zawsze .
Ale mi się Twoja beta podoba nie szukaj dziury w całym![]()

Wiem .....Też bym nie szukała gdyby nie trzy naturalne porażki, jedna nawet przy HCG 12000 (słownie 12 tysięcy) i było brak zarodka.