SpróbujHehe...wspolczuje...mi on tez jakos smierdzi ze mi sie cofa...zobacze jutro jak dodam miodu...
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
SpróbujHehe...wspolczuje...mi on tez jakos smierdzi ze mi sie cofa...zobacze jutro jak dodam miodu...
Rybkana Polsat Cafe jest właśnie dokument o czworaczkach jedojajowych ; ) :
![]()
[emoji22][emoji22][emoji22][emoji22]U nas to już koniec naszej przygody z in vitro...nie udało się.. dzisiejsza beta w 13dpt 0,1.mrozaczkow już nie mamy więc dla nas to już koniec...((
U nas to już koniec naszej przygody z in vitro...nie udało się.. dzisiejsza beta w 13dpt 0,1.mrozaczkow już nie mamy więc dla nas to już koniec...((
Bardzo mi przykro i tule...U nas to już koniec naszej przygody z in vitro...nie udało się.. dzisiejsza beta w 13dpt 0,1.mrozaczkow już nie mamy więc dla nas to już koniec...((
Przykro mi bardzoU nas to już koniec naszej przygody z in vitro...nie udało się.. dzisiejsza beta w 13dpt 0,1.mrozaczkow już nie mamy więc dla nas to już koniec...((
Przykro miU nas to już koniec naszej przygody z in vitro...nie udało się.. dzisiejsza beta w 13dpt 0,1.mrozaczkow już nie mamy więc dla nas to już koniec...((