Kilka postów wyże, dziś ramo wypisałam dokładne za co ile się płaci. Cennik nie istnieje bo na stronie podany jest "pakiet", tyle że u nich pakietów żadnych nie ma podobno stare informacje są w necie i ten pakiet to taka cena orientacyjna. I tyle kosztuje procedura z wymienioną w "pakiecie" zawartością. Czyli transfer, punkcja wizyty w monitoringu i chyba wizyta po. Faktycznie wyglądało to tak, ze płaciłam za wizyty normalnie po każdej, myślałam, ze z pakietu bedą dopiero od monitoringu. No ale przyszedł monitoring to tez za każda osobno płatność. No to myślałam, ze to się potem zsumuje jakoś i odliczy od ceny pakietu bo się dowiedziałam ze płaci się po kolei za każdyą wizytę/opcję cząstkwo a wszystko wyniesie jak w necie. Jak przyszło do płacenia za ostatni monitoring zaczęłam się dopytywać dokładniej (nikt ze mną nie rozmawiał) i się okazało ze ten pakiet to taka cena orientacyjna. Poprosiłam wiec o obowiązujący cennik...i dostałam na ŻÓŁTEJ BIUROWEJ KARTECZCE wypisane przez panią na recepcji kwoty ile za transfer, ile za punkcję, ile za przechowywanie i mrożenie zarodków.