Mawila
Fanka BB :)
Hihi ja też wiem GosiakuJa tez mimo ze pani ktora zajmuje sie salami co chwile zagladala. Husan pewnie kojarzysz o ktora pania mi chodzi![]()
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Hihi ja też wiem GosiakuJa tez mimo ze pani ktora zajmuje sie salami co chwile zagladala. Husan pewnie kojarzysz o ktora pania mi chodzi![]()
Nie wiem, watpie. Powtorze jeszcze test za kilka dni :*Tak mi przykro
A moze jestes w tej grupie kobiet ktore mimo ciazy miesiaczkuja ?
Hmm ja juz sie chyba pogubilam czyli nie robilas bety. Tak mi do glowy przyszlo jak widzialam ze napisalas zeby znienic ci termin wizyty serduszkowejNie wiem, watpie. Powtorze jeszcze test za kilka dni :*
A najlepsze to bylo to ( juz bo punkcji lub transferze) zeby buty nalozyc dopiero na izbie ale nie wazne ze w nich przyszlam i chodzilam po korytarzuHusan Mawilla smieszna ta babeczka z m sie z niej smielismy ze zandarm przyszed sprawdzic czy lozko mozna sprzatnac![]()
Które? Ja się właśnie spotykam z opiniami ze w większości szpitali/ klinik leży się po transferze. W Białymstoku zawsze +- 30 minut
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja nie twierdze ze sa jakies wskazania medyczne do lezenia czy tez nie lezenia po teansferze ja z takim podejsciem kliniki czuje sie bezpieczniej pewniej ze nie jestem wlasnie traktowana jak numerek ciach prach podali dowidzenia . Mi z tym lepiej i tyle
Już kiedyś pisałam, że ja w cyklu bezpośrednio po crio zaszłam naturalnie, niestety na krótkoPowiedzcie mi jak to jest z owulacja po nieudanym transferze lekarze twierdza ze w 1 cyklu raczej jej nie ma.
O Matyldo mi sie zbliza i to tak bolaca ze noga ruszyc nie moge. I to jeszcze na jajniku ktory byl bardziej wekspatowany przy punkcjiSprawdalam testem wychodzi ze bedzie na dniach.
Ja myślę że nawet bardzo głośno można się cieszyć! Gratuluję :-)Witam,
Dzisiaj zrobiliśmy 3 test beta hcg i wynik chyba dobry
9dpt - 34,1
11dpt - 61
13dpt - 152,1
Według kliniki jest super i trzeba czekać na usgjak sądzicie?? Można się pociuchutku cieszyć?