kreatola
Fanka BB :)
I ja juz jestem po wizycie. Moje malenstwo rozwija sie prawidlowo ma juz 16 cm i wazy 300 g i na 100% to jest chlopiec
Zobacz załącznik 784254
Cudownie! No i już ryczę :*:*:*
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I ja juz jestem po wizycie. Moje malenstwo rozwija sie prawidlowo ma juz 16 cm i wazy 300 g i na 100% to jest chlopiec
Zobacz załącznik 784254
No cudoI ja juz jestem po wizycie. Moje malenstwo rozwija sie prawidlowo ma juz 16 cm i wazy 300 g i na 100% to jest chlopiec
Zobacz załącznik 784254
Mały, kochany Cud i do tego słodkiI ja juz jestem po wizycie. Moje malenstwo rozwija sie prawidlowo ma juz 16 cm i wazy 300 g i na 100% to jest chlopiec
Zobacz załącznik 784254

Oby oby to byly 2 sztDziewczyny, dziękuję za kciuki, przydały się
Dzisiejsza beta to 489,1 mIU/ml![]()
Dawno nie bylo nowych moich kochanych bluzniakow
gratuluje Tany tany . Pozdrawiam Mozesz przypomnieć jaki to byl zarodek i który dzień po transferze????Dziewczyny, dziękuję za kciuki, przydały się
Dzisiejsza beta to 489,1 mIU/ml![]()
Cudo :* ❤❤❤I ja juz jestem po wizycie. Moje malenstwo rozwija sie prawidlowo ma juz 16 cm i wazy 300 g i na 100% to jest chlopiec
Zobacz załącznik 784254
2 zarodki 3 dniowe, dzisiaj 12 dptMozesz przypomnieć jaki to byl zarodek i który dzień po transferze????