Kropelka30
Fanka BB :)
No i zapytałam Pani lekarz prowadzącej. Powiedziała ze to od ovitrelle bo utrzymuje sie od 12 do 14 dni po podaniu. Minęło 13:/
Tak wiec fałszywy alarm....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Czułam, że ten cykl będzie dłuższy, ale nie sądziłam, że aż tak długi. W sumie może nie ma co się dziwić.... W tym miesiącu miałam sporo stresu i do tego narkoza (histeroskopia). No, ale nie ma tego złego... Wynik estradiolu zależy od tego ile masz pęcherzyków. I badany miałam dwa razy. W sobotę, później w poniedziałek. Tez nie wiedziałam czy wyszedł dobry, ale dr powiedziała, że jest dokładnie taki jaki powinien być na ta ilość pęcherzyków, które mam. Wiec jak zrobisz, to z wynikiem to lekarza i on powie czy jest dobrze.Hejka [emoji3] dziewczyny wiecie moze jaka powinien mieć wartość estradiol i progesteron do transferu?bo właśnie to mi kazał zbadać lekarz
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
W ulotce jest napisane,że utrzymuje się do 10 dni. Tak mi się wydawało, dlatego sprawdziłam ulotkęNo i zapytałam Pani lekarz prowadzącej. Powiedziała ze to od ovitrelle bo utrzymuje sie od 12 do 14 dni po podaniu. Minęło 13:/
W ulotce jest napisane,że utrzymuje się do 10 dni. Tak mi się wydawało, dlatego sprawdziłam ulotkę