Mawila
Fanka BB :)
Ja przy 21 miałam estradiol 7000Na 27 jeszcze pewnie za niski. Ja przy 24 mialam cos 7tys? 8tys?
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja przy 21 miałam estradiol 7000Na 27 jeszcze pewnie za niski. Ja przy 24 mialam cos 7tys? 8tys?
Mi mąż robi bete[emoji14]Ja jak pójdę na betę to każe mężowi odebrać![]()
Ty to w ogóle masz na wypasie

Ale właśnie przez tak wysoki estradiol nie mogłam mieć transferu swiezaka. Powiedział ze przy moim pcos i tak wysokim Estradiolu mozliwa jest hiperka. A hiperka jest duzym ryzykiem dla mojego życia i zdrowia dlatego wsztstkie 7 blastek pojechało na zimowisko. [emoji301][emoji300][emoji301][emoji300]Kurde No to co ten dr mnie nastraszył ...[emoji58] wyników nie widział ale cos mówił "ze nawet jak bedzie 3000 to na 90% przełozymy transfer ...)
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
W laboratorium. Idę kluje się a potem on do mnie dzwoni i mowi jaka wyszła[emoji14]
Haha dobreLiczka zapytala o scratching, wiec jak Mawila odpowiedziala, to w myslach doczytalam "Mi mąż robi scratching"
Liczka, no ja mialam scratching pierwszy raz jakies 3-4 tyg temu, a co tam z tym scratchingiem? Ponoc zwieksza szanse, warto zrobic.