Hess
Fanka BB :)
Na pewno czeka na Ciebie ten odpowiedni czasCzuje się jak dinozaur. Oby i dla mnie kiedyś przyszedł dobry czas[emoji5]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Na pewno czeka na Ciebie ten odpowiedni czasCzuje się jak dinozaur. Oby i dla mnie kiedyś przyszedł dobry czas[emoji5]
Nie jesteś sama, ja tez nadal walczęCzuje się jak dinozaur. Oby i dla mnie kiedyś przyszedł dobry czas☺

to miłe ze przez forum mozna z kimś nawiązać znajomość na dłużej !Inka w którym dpt miałaś dwie kreski??Nie jesteś sama, ja tez nadal walczę![]()
Jak będą takie dawać to mi daj znać , też bym chciałaJestem 1dpt i potrzebuje, zeby mi w klinice wszczepili wenflon w zyle i codziennie sprawdzali bhcg
Kurde, zwariowac idzie w tym oczekiwaniu. Im dalsze in vitro ( u mnie 7ma stymulacja) tym trudniej mi nie postradac zmyslow.

Kropelka, długo. Pierwszy transfer miałam w 2012. Ciaza pozamaciczna. Potem kilka kolejnych niepowodzen. Poronienia. Endometrioza. Podwyższone komórki nk. Teraz czekam na zielone światło.Yplocka1 czemu jak dinozaur? Długo juz jestes na forum?
Kurcze Wy sie tutaj wszystkie tak dobrze i długo znacieto miłe ze przez forum mozna z kimś nawiązać znajomość na dłużej !