Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
CzarnaInka mam dokładnie tak samo w nocy, budzi mnie ból który przypomina mi kłucie w macicy albo pęknięcie w jajniku. Tym bardziej ze śpię z podkurczoną jedna nogą wiec w ostrym "rozkroku"Kropelka, ja Ci wspolczuje ogromnie. Na pocieszenie Ci powiem, ze u mnie bhcg byla taka 7dpt-15, 9dpt-45, 11dpt-145. Codziennie robilam test domowy, niby ze o czulosci od 10. I co? Dopiero blada, blada kreska byla w tym 11dpt, widoczna pod slonce. Tu na zdjeciu bys jej nie zobaczyla. Dlaczego nie bylo jej widac od 7-10dpt?? Bardzo czesto te testy klamia. Tak naprawde to, albo musisz zrobic test blizej czasu w jakim przypadalaby @, albo robic codziennie, albo kupic bilet do Polski na badanie bhcg. Rany, no musisz czekac... idzie zeswirowac...
Ja co sie dzis w nocy przebudzalam i obracalam na drugi bok, to mi sie wydawalo, ze sie zarodki wgryzaja, a to na lewa strone, a to na prawa, w zaleznosci na ktory bok sie obracalam...
Ps.A i nie probuj "dosikiwania" testu, wychodzi falszywie pozytywny, hehe...
Peugeotka ja mieszkam w Holandii...nie robią tu bety:/ nawet nie musze isc do kliniki...bo tu nie ma klinik tylko ivf przeprowadzają normalnie w szpitalu publicznym. Nie musze tam nawet isc. Musze tylko zrobić sikacza 16dpt ale jak tu wytrzymać....

Tak, miałam delikatną kreseczkę, przy czym test nie był jakiś super czuły.Asiex Twój był tez pozytywny?
Dan znac jak Twoja betaTak, miałam delikatną kreseczkę, przy czym test nie był jakiś super czuły.

Kochana ja tam widze blada kreske.... trzymam mocno kciuki aby to sie potwierdziloDziewczyny ja juz sie całkiem poschizowalam i znowu zrobiłam test!!!! W środku dnia, z kilku kropel moczu... wyszło to Zobacz załącznik 784561
Co myślec? Oszaleje....
kochana ja wierze, ze wkoncu nam sie kiedys udaSylwetka86 skoro wierzysz w moją bladą kreskę to musisz wierzyc tez w swoją !!!!![]()