Kropelka30
Fanka BB :)
Nie chodzi mi o jakies nieprzyjemne odczucia. Zastanawia mnie czy progesteron zdąży sie wchłonąć zanim te kulki wypłyną.Nos wkladki caly czas Bo wiadomo troche nieprzyjemne .....
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie chodzi mi o jakies nieprzyjemne odczucia. Zastanawia mnie czy progesteron zdąży sie wchłonąć zanim te kulki wypłyną.Nos wkladki caly czas Bo wiadomo troche nieprzyjemne .....
Mi lekarka kazała chodzić po aplikacji. Powiedziala, ze dzięki temu wszystko jest lepiej ukrwione i progesteron szybciej sie wchłania. Myśle ze w ilości specyfiku jest przewidziane to, ze cześć wypływaNie chodzi mi o jakies nieprzyjemne odczucia. Zastanawia mnie czy progesteron zdąży sie wchłonąć zanim te kulki wypłyną.
![]()
Nie chodzi mi o jakies nieprzyjemne odczucia. Zastanawia mnie czy progesteron zdąży sie wchłonąć zanim te kulki wypłyną.
![]()
Znalazłam to już gdzieś w internecie [emoji5] Tak jak wcześniej pisałam, nic nie czuję dzisiaj, ale każda kobieta jest inna, może moje brzdące zagniezdzily się po cichu [emoji6] Jutro 8 dpt. Jeśli zrobię, to w poniedziałek, albo we wtorek. Jak zrobię, dam znać [emoji4]Dora)
![]()
![]()
Tez zrobilam w 8 Ale kazdy Robi jak uwaza
Trzymam kciuki
Dziekuje Wambo juz dzis z paniki zastanawiałam sie czy wciskać to z powrotem
![]()