CzarnaInka
Fanka BB :)
Mawila, nospa to polecana jest przy skurczach macicy (niektore dziewczyny je odczuwaja) lub przy bolach. Klucia, to chyba prawie kazda z nas jakies tam ma, osobiscie uwazam, ze nie warto.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny mam pytanie w kwestii nospy. Do ilu dni po transferze bralyscie nospe? Bóle macicy nie są przecież jakieś tragiczne więc nospe bralam raczej profilaktycznie i nie wiem czy teraz ją brać gdy coś zakluje czy nie panikowac i odstawić ją w cholerę? [emoji14]
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
No to trzymam kciuki. Niech się maluch zagnieżdża, a beta rośnie&&&&&&&&&
Mam siedząca pracę, w biurze. Nie jest jakoś strasznie stresująca. W dniu punkcji sobie daruje, ale np. następnego dnia mogę już iść? I tak samo planuję zrobić z transferem. Dziękuję za odpowiedź i za kciuki, widzę, że niedługo beta. Kibicuję żeby była pięknista!![]()
Wkładam urtrogesan na całą długość aplikatora. Dalej sie nie da a i tak wypływa. Jedynie po nocy jest czysto ale to logiczne.Mi utrogestan nie wyplywa, zawsze staram sie wlozyc go gleboko, w pozycji z nogami do gory.
Dora, w 8dpt 2dniowych zarodkow sikacz ma prawo wyjsc jednokreskowy, bhcg moze cos pokaze, choc to jak 5dpt blastocysty, wiec najczesciej od wtedy zaczyna byc to bhcg produkowane.