Szanse masz duże. Endo dobre, zarodki wiadomo,że dobre bo przebadane. Kto Ci będzie transfer robił?
Dr Sz. Ona mnie prowadzi. Ale sama wiesz jak jest. Wszystko super a sie nie udaje... juz 2 razy tak mialam....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Szanse masz duże. Endo dobre, zarodki wiadomo,że dobre bo przebadane. Kto Ci będzie transfer robił?
Kropelka30 To prawda jesteśmy jak superbohaterowie [emoji14]
Jak to jest, ile jajeczek się z reguły zapładnia? Można to jakoś ocenić procentowo? Włączyło mi się myślenie a tu taka skarbnica wiedzy wiec korzystam![]()
Kropelka30 To prawda jesteśmy jak superbohaterowie
Jak to jest, ile jajeczek się z reguły zapładnia? Można to jakoś ocenić procentowo? Włączyło mi się myślenie a tu taka skarbnica wiedzy wiec korzystam![]()
Kochana,jak mnie w koncu immunolog poustawial z lekami to stwierdzilam ze do stycznia(w styczniu mielismy transfer z dawczynia w Pradze miec)Zrobie ostatnia stymulacje na moich komorkach,dla swietego spokoju,zebym wiedziala,ze wszystko zrobilam.Stymulacja,tak dobrze wyszla,ze Czechy musielismy odmowic i zajac sie tym calym kurnikiem,Moze los tak chcial...Annemarie, trzymam kciuki. Podeszłaś do stymulacji czy miałaś crio w Czechach?
Nie da sie oszacowac. U mnie 4 stymulacje i za jazdym razem inne cuda wianki. Od prawie wszystkich do prawie zadnych. Np z 19 tylko 4.
Super to tym bardziej trzymam kciuki zeby wszystkk sie udalo :*Kochana,jak mnie w koncu immunolog poustawial z lekami to stwierdzilam ze do stycznia(w styczniu mielismy transfer z dawczynia w Pradze miec)Zrobie ostatnia stymulacje na moich komorkach,dla swietego spokoju,zebym wiedziala,ze wszystko zrobilam.Stymulacja,tak dobrze wyszla,ze Czechy musielismy odmowic i zajac sie tym calym kurnikiem,Moze los tak chcial...Fusun,Hess a wy kiedy wracacie po rodzenstwo?
Dziewczyny....co zrobić gdy w ciagu dnia zapomniałam wziac urtrogesan ? Biorę 3 razy dziennie po 2 kulki dopochwowo. I wlasnie przy wieczornej dawca zorientowałam sie ze zapomniałam.
Nie wiem jak to sie stało i nie wiem co teraz...?