Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Normalne...ja tak mialam przy ok 90 zastrzykach prolutexu...taki to lekDziewczyny, czy któraś z Was brała zastrzyki Prolutex? Ja dzisiaj miałam pierwszy i miejsce po zastrzyku boli nawet bez dotykania, nie mówiąc już o pochylaniu się czy właśnie dotyku. Gumka w dresach mnie uraża. Z zasady nie jestem marudą, wszystkie zastrzyki w trakcie stymulacji czy teraz fraxiparyna to dla mnie pikuś, ale ten prolutex już tak trzyma kilka godzin, nie wiem, czy to normalne.
Dziewczyny, czy któraś z Was brała zastrzyki Prolutex? Ja dzisiaj miałam pierwszy i miejsce po zastrzyku boli nawet bez dotykania, nie mówiąc już o pochylaniu się czy właśnie dotyku. Gumka w dresach mnie uraża. Z zasady nie jestem marudą, wszystkie zastrzyki w trakcie stymulacji czy teraz fraxiparyna to dla mnie pikuś, ale ten prolutex już tak trzyma kilka godzin, nie wiem, czy to normalne.
Bardzo ladnie AnnaFusun,
rozbujalam sie troche,pobrali 13 komorek,wszystkie dojrzale,10 z nich sie zaplodnilo i podzielilo.Jedna buszuje w brzuchu(taka mam nadzieje) i 9 na lodzie.Nad beta na razie nie mysle bo w zeszly piatek wstrzykiwalam ovitrelle i te piatek znowu ja dostane ,wiec potem musze jeszcze z 12 dni odczekac...wiec cala wiecznosc.Nie stresuje sie na razie bo mam na razie pare podejsc do kryo. Oprocz tego grypa mnie rozlozyla i jakies bakterie...wiec cud bedzie jak przy tej masie lekow,ktore musze brac,kropek zostanie.
Ale nic ,pozostaje dalej walczyc,chociaz to cholernie nierowna walka...wiemy wszystkie.
Ciesze sie ze wracacie do gry,miejmiej nadzieje,ze tym razem bedzie juz TEN RAZ.W sumie z racji tego ze mam wiele pytan to powroce do nie tylko biernego uczestnictwa ale takze aktywnego wiec prosze o dodanie mnie do kalendarza na 10.01.2017 jako poczatek stymulacjiMam nadzieje ze nic nie pokrzyzuje nam planow
![]()
W Berlinie startujecie?W sumie z racji tego ze mam wiele pytan to powroce do nie tylko biernego uczestnictwa ale takze aktywnego wiec prosze o dodanie mnie do kalendarza na 10.01.2017 jako poczatek stymulacjiMam nadzieje ze nic nie pokrzyzuje nam planow
![]()