Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak mieszkam w Holandii ale narazie zostanę przy urtrogesanie.
Dzieki![]()
Lekarzowi powiedziałam dzis ze biorę 3x2 tabletki a wiec 600 mg na dobę to złapał sie za głowę. Mówi ze to za duzo, końska dawka i powiedział zeby po upływie tego terminu danego przez holenderski szpital (a wiec od 7 grudnia) zmniejszyć dawkę do 3 tabletek na dobę.
Powiedział tez cos co mnie bardzo zdziwiło. Otóż ze dla niego taka ciąża z testów i z bety nie jest ciążą tylko stanem/tworem. :/ ciaza dla niego jest wtedy gdy widzi bijące serduszko. A wiec przede mna jeszcze kilka tygodni ostrego zastanawiania sie co tam w tej mojej macicy sie dzieje![]()
Hej,ja też prawie żadnych objawów nie miałam. Żadnego plamienia,tylko ból brzucha 5 dpt. Potem lekkie kucie w brzuchu ale myślałam, że to jajniki jeszcze po punkcji dochodzą do siebieCześć dziewczyny. Czytam Was już od jakiegoś czasu i każdej kibicuje. To też nadzieja dla mnie jak się udaje. Jestem po pierwszym transferze. Dzisiaj 6dpt i świruje już bo oprócz lekkiego ciągnięcia jajników i czasami leciutkiego bólu okresowego nie mam żadnych objawów powodzenia. Dużo jest tutaj tych dziewczyn, którym się udało, powiedzcie mi proszę, czy któraś z Was też nie miała żadnych objawów? Potrzebuje jakiejś nadziei. Planuje bete zrobić 6 grudnia, wtedy będzie mój 13dpt 3 dniowego dziewięciokomórkowca.
Niestety u nas tez wielu lekarzy uważa, że do wizyty serduszkowej to ciąża biochemicznaTak mieszkam w Holandii ale narazie zostanę przy urtrogesanie.
Dzieki![]()
Lekarzowi powiedziałam dzis ze biorę 3x2 tabletki a wiec 600 mg na dobę to złapał sie za głowę. Mówi ze to za duzo, końska dawka i powiedział zeby po upływie tego terminu danego przez holenderski szpital (a wiec od 7 grudnia) zmniejszyć dawkę do 3 tabletek na dobę.
Powiedział tez cos co mnie bardzo zdziwiło. Otóż ze dla niego taka ciąża z testów i z bety nie jest ciążą tylko stanem/tworem. :/ ciaza dla niego jest wtedy gdy widzi bijące serduszko. A wiec przede mna jeszcze kilka tygodni ostrego zastanawiania sie co tam w tej mojej macicy sie dzieje![]()
Tak mieszkam w Holandii ale narazie zostanę przy urtrogesanie.
Dzieki![]()
Hej,ja też prawie żadnych objawów nie miałam. Żadnego plamienia,tylko ból brzucha 5 dpt. Potem lekkie kucie w brzuchu ale myślałam, że to jajniki jeszcze po punkcji dochodzą do siebie
Piersi mnie przestały boleć, wszystko ustalo ok 11 dpt,a 12 dpt beta 138
Będzie dobrze,myśl pozytywnie!![emoji110][emoji110][emoji110]
Beata o ile dobrze pamiętam w Novum podchodziłaś do ivf? Ja teżA jeżeli chodzi o ten ból brzucha to miałaś jakiś konkretny? Bo u mnie było, ale chwilowe ćmienie. A jajniki czasami mnie ciągną tak jakby w dół, ale ja miałam crio, więc już organizm po punkcji wypoczęty. No i wczoraj wieczorem jakiś taki napięty ten brzuch miałam, a odczucia takie jakby zakwasy po ćwiczeniach. Może mój maluszek się wgryzał akurat
![]()