reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mnie też boli krzyż, tylko nie wiem czy to przypadkiem nie jest od tego, że się mniej ruszam.
Dziś mnie lekko boli podbrzusze, a tak ogólnie to czasem czuje kłucie, czasem coś ciągnie, ale mam wrażenie, że rzadziej niż na początku.
No to mnie uspokoilyscie :) dzięki ;) jak mnie boli to się martwię ale w sumie jak nic nie czuję to też źle.... ehhh nie dogodzisz[emoji14]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć Dziewczyny , troszkę nie pisałam ale w sumie nie ma o czym ... czzekam na II podejście .Wszystkie macie tyle badań , tyle zaleceń a ja NIC , troszkę mnie to martwi i dlatego zadzwoniłam do INVICTA GDAŃSK i umówiłam się na bezpłatną konsultację po niepowodzeniu ( mają teraz taką promocję ) Jestem umówiona już na II podejście w mojej poprzedniej klinice ale jakoś tak , nie czuję abym była na to gotowa ( nie mam zleconych żadnych nowych badań - jedynym ustaleniem jest to że będę miała tym razem długi protokół) a wiec umówiona jestem na konsultację 27.12 do dr Piotra Głodka - z opinii w necie wynika że to jest niezaprzyjemny i takie tam - dziewczyny które chodzą lub chodziły do Invicta mozecie kogoś polecić ?? Może bym sie przepisała - choć niewiem czy można bo konsultacja za free i może tylko on, kurcze niewiem - póki co za tydzień odbieram ksero dokumentacji medycznei i z mojej kliniki i może dowiemy się w końcu jakie nasienie miał moj M w tym podejsciu ...Proszę poradzcie

Hej, ja polecam dra Mariusza Ł. i Krzysztofa Z. W Invicta jest rrochę jak na taśmie, mają duży przemiał, ale też ogromne doświadczenie i dobry sprzęt...

reklama
Kropeczka była ledwo widoczna, kilka milimetrów ale Pani doktor powiedziała ze najprawdopodobniej to TO:)
Tak bardzo chciałabym usłyszeć juz serduszko.
oprocz tego ogromne przestymulowane jajniki na szczęście brak wolnego płynu w macicy.
A lekarz z Niemiec potwierdził betę w 15 dniu po transferze 1160;)

Kreatola dopisz mnie prosze na 21 grudzień pierwsze usg;)

Zagadka rozwiązana [emoji6] gratulacje

Dziewczyny miałyście mdłości po punkcji bo ja już niewyrabiam sama niewiem co mam ze sobą zrobić :'(

Ja miałam [emoji30]ale mam hiperke

I IVF Invimed Wro,23.11 punkcja-transfer przełożony

Do góry