Kropelka30
Fanka BB :)
Dzień dobry wszystkim !!!
W koncu zbliża sie weekend. Tez macie takiego lenia? Ja najchętniej nie wstawałabym z kanapy.
W koncu zbliża sie weekend. Tez macie takiego lenia? Ja najchętniej nie wstawałabym z kanapy.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czy któraś z Was podchodziła do IVF z plemnikami z biopsji? Tak jak ja...
Małgoś86 My z mężem w Invicta na samym początku musieliśmy zrobić kariotypy... To podobno podstawa i bez nich nie dopuszczają do IVF...
Hej. Ja tak miałam wczoraj. Brzuch mnie bolał i cały dzień leżałam, a dziś rozpiera mnie energia no i nic mnie nie boli co też mnie martwi[emoji19]Dzień dobry wszystkim !!!
Ja podchodzilam raz z plemnikami z biopsji.
I jak się skończyło?
Miałam pobranie komórek we wtorek. W sobotę ma być transfer. To będzie 4 czy 5 doba? Jeżeli 4 to dlaczego? Przecież transferuje się w 2,3 albo 5? Nic już z tego nie rozumiem...
Hej,ja miałam punkcje w poniedziałek a w środę transferWitam wszystkie forumowiczki :-) właśnie odebrałam telefon z kliniki na te moje 10 komórek tylko 6 było dojrzałych :-( a zapłodniły się jak narazie 3 a pozostałe jeszcze niewiadomo będą czekać do jutra czy zaczną się dzielić. Mam nadzieje że tak bo zawsze zostanie na krio. Ze względów finansowych 2 cała procedura raczej nie wchodzi w grę, na tą już brałam kredyt. Jutro mam transfer choć zdziwiłam się że tak szybko
HejHej. Ja tak miałam wczoraj. Brzuch mnie bolał i cały dzień leżałam, a dziś rozpiera mnie energia no i nic mnie nie boli co też mnie martwi[emoji19]
Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom
Witaj w klubieDzień dobry wszystkim !!!