Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

owocna w kolejne ciaze! Ruszamy do boju po nasze szczescia.

Fragmin z tego, co wiem nie jest refundowany. Mnie też bardzo bolał, brałam je chyba do 7-8 tc. Lekarz powiedział, że bolą ze względu na skład. Wszystko da się przeżyćBrałyscie może zastrzyki przeciwzakrzepowe fragmin? Ja biore od punkcji ale bardzo bola nie wiem czy robie cos nie tak czy tak ma być. Zapłaciłam za nie ponad 100 a znalazlam na necie ze sa podobno refundowane za 10
Ja biorę clexane, też przeciwzakrzepowe, też bolą i też płacę ponad 100. Na receptę od gina nie ma refundacji na takie leki. Refundację masz przy stosowaniu ich w chorobie przewlekłej, a nie zapobiegawczo.Brałyscie może zastrzyki przeciwzakrzepowe fragmin? Ja biore od punkcji ale bardzo bola nie wiem czy robie cos nie tak czy tak ma być. Zapłaciłam za nie ponad 100 a znalazlam na necie ze sa podobno refundowane za 10