reklama

Kto po in vitro?

Milagros życzę żeby betka się już pojawiła i żebyś spokojniej mogła czekać na kolejne betowanie.

Ja dziś jadę do szpitala wiec przy okazji też zrobię betę, tak z ciekawości jaka jest w 24 dpt

Miłego dnia dziewczyny [emoji5]

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć dziewczyny. W sobotę miałam punkcję, pobrano 7 pęcherzyków z czego 3 były niedojrzałe i 3 się zapłodniły nie wiem czy to dobry wynik, bo jeśli embriolog poleci transfer 2 komórek to nie będzie sensu mrozić tej trzeciej. Problem mój i mojego męża to bardzo słabe wyniki nasienia. 93% nieruchliwych, 3% żywych i 3% ruchliwych. Lekarz powiedział ze ciąża naturalna to dla nas jak trafić w totka. Tak wiec rzucilismy wszystko i jesteśmy w trakcie pierwszego podejscia w klinice Bocian w Warszawe. Czy któraś z was miała doświadczenie z tą kliniką?
Moim zdaniem zawsze jest sens mrozić. Powodzenia [emoji4]

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

ewela88g

Jak to nie ma sensu mrozić? ja się cały cas modle żeby do mnie dzisiaj zadzwonili że chociaż jeden z dwóch zarodków będzie do mrożenia przecież to jest szansa inaczej trzeba wszystko przechodzić od początku .Mnie już raczej na to nie stać bo wszystko robię prywatnie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry