Uda sięA więc jestem po transferze. Czekam teraz 2 tygodnie mam nadziejże się uda![]()
Do jakiego lekarza chodzisz?
I IVF - mój Bąbelek ma 8 tygodni [emoji173][emoji703][emoji320][emoji322][emoji324]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Uda sięA więc jestem po transferze. Czekam teraz 2 tygodnie mam nadziejże się uda![]()
szkoda bardzo mi przykroNie udalo sie.
A nawet mam Bio Oil, ale nie wiem czy to taki...kupiłam kiedyś i leży gdzieś w łazience.Ja w poprzedniej ciazy bio-oilem... Kolezanka polecala tez rossmanowski balsam... Kurcze no wlasnie trzeba by chyba sie zaopatrzec
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Uda sięDbaj o siebie, to są Twoje ważne dwa tygodnie! Pamiętaj o ananasie
Do jakiego lekarza chodzisz?
I IVF - mój Bąbelek ma 8 tygodni [emoji173][emoji703][emoji320][emoji322][emoji324]
Ja uzywam z rossmana bebi drem mam oliwke i balsamA nawet mam Bio Oil, ale nie wiem czy to taki...kupiłam kiedyś i leży gdzieś w łazience.
Koleżanka poleca mustele, ale wiem, że ona łyka wszystko co reklamowane, więc podchodzę do jej rad z dystansem..
bromelina z ananasa ulatwia implantacje ( rozrzedza krew, zmiekcza scianki macicy, dziala przeciwzapalnie).O co chodzi z ananasem?
Ja bym dala się pokroic za zarodek do transferu, o mrożeniu nawet nie marzę.Moja pani doktor nie daje mi szans na in vitro, chyba że jakimś cudem zobaczy więcej niż 4 antralne.Ja bym dała się pokroić żeby mieć co mrozic. ...