Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochane czy któraś z Was stosowała metodę lub zastanawiała się nad EmbryoGlue? oraz nad całodobową kontrola rozwoju zarodków (TimeLapse)? czy warto czy któraś z Was ma wiedzę na ten temat? :-)
Pomysl że to dla Twojego kropka...ambicja1987
Miałam testować we wtorek ale chyba nie wytrzymam i pójdę w poniedziałek. Mój brzuch jest tak spuchnety za mam problem żeby zrobić zastrzyk :-( a jajniki nadal bolą :-(
Dziękuje ślicznieTimeLapse nie znam.
EnbryoGlue stosowałam trzy razy i trzy razy były ciąże (pierwsza: córeczka, druga: poronienie zatrzymane, ale zagnieżdżenie było, i trzecia teraz: prawie 12 tc).
Powodzenia!
Ja też miałam embrioglu i zadziałało choć miałam też inne rzeczy ale efekt jestKochane czy któraś z Was stosowała metodę lub zastanawiała się nad EmbryoGlue? oraz nad całodobową kontrola rozwoju zarodków (TimeLapse)? czy warto czy któraś z Was ma wiedzę na ten temat? :-)
ambicja1987
Miałam testować we wtorek ale chyba nie wytrzymam i pójdę w poniedziałek. Mój brzuch jest tak spuchnety za mam problem żeby zrobić zastrzyk :-( a jajniki nadal bolą :-(
Ja zaczelam Z cytrotide 225 w 2 dc I tak przez 3 dni dwa razy dziennie w 4dc rano cytroide 225 a wieczorem menopur 225 I tak do 11 dc I koniec ovetrillem
Pojutrze Sue dowiem kto mi sie rusza w brzuszku), kazdej zycze to samo !!!!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczynki moja córeczkacałe 56 cm i 3440 wagi , 10 pkt, urodzona wczoraj , przesłodka głównie spala i słodko mruczała.
Malutka jest owocem czteroletnich starań i 5 transferu, więc nie poddawajcie się![]()