Mawila
Fanka BB :)
Hej mi podali rowniez 5 dniową blastke i beta w 8 dpt byla 126.Ja miałam na kriotransfwrze podany 5 dniowy. A ile w tym 8dpt Co wyszło?
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej mi podali rowniez 5 dniową blastke i beta w 8 dpt byla 126.Ja miałam na kriotransfwrze podany 5 dniowy. A ile w tym 8dpt Co wyszło?
Jezuuuuuu mam to samo. Od tygodnia tylko jem i jem :ONo jakoś mocno mi to nie przeszkadza, jedyna dolegliwość jaka mnie dopadła nie wychodzę z lodówki![]()
SzczesciaryJezuuuuuu mam to samo. Od tygodnia tylko jem i jem :O
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Wyszło 17,6.Ja miałam na kriotransfwrze podany 5 dniowy. A ile w tym 8dpt Co wyszło?
Na widok Twojego posta zaczely pracowac mi slinianki :O omniomomniom!!! Zaraz jakiś śledź pójdzie w ruch! Ciesz się! Ja bym wolała nie jeść[emoji14]bo się w kiecke na święta nie zmieszcze :|Szczesciary
Ja nic nie mogę jeśćw ciągu tygodnia schudłam pół kg. Zmuszam się żeby coś przelykac,a tu idą święta i będzie karpik,pierożki mojej mamusi,a co pomyślę to mnie odrzuca [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Szczesciary
Ja nic nie mogę jeśćw ciągu tygodnia schudłam pół kg. Zmuszam się żeby coś przelykac,a tu idą święta i będzie karpik,pierożki mojej mamusi,a co pomyślę to mnie odrzuca [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

owocna w kolejne ciaze! Ruszamy do boju po nasze szczescia.

Dziewczyny powodzenia na wizytach samych dobrych wiadomosci i najpiekniejszych widoczkow
peugeotka niech twoje malenstwo pokaze co ma miedzy nozkami