asiex
Fanka BB :)
Dziewczyny czy wit. C 1000 jest dozwolona czy może zaszkodzić? Czuję, że coś mnie bierze, a ona zawsze mi pomagała
Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W czwartek pójdę po pracy kupić. dlatego pytałam was bo pewnie bym sama nie wzięła ale znacie się lepiej, dziękuje za pomoc. Właśnie czytam o tej elonvie i jest napisane coś takiego
Zakrzepy krwi (zakrzepica)
Leczenie hormonami gonadotropowymi, takimi jak lek Elonva, może (podobnie jak ciąża) zwiększać ryzyko powstania zakrzepów krwi (zakrzepicy). W zakrzepicy dochodzi do utworzenia się skrzepów krwi w naczyniach krwionośnych.
Zakrzepy krwi mogą wiązać się z poważnymi schorzeniami, takimi jak:
-zatory w płucach (zatorowość płucna)
-udar mózgu
-zawał serca
-zmiany w naczyniach krwionośnych (zakrzepowe zapalenie żył)
-zablokowanie przepływu krwi (zakrzepica żył głębokich), w wyniku którego może dojść do utraty kończyny górnej lub dolnej.
Przed rozpoczęciem leczenia należy skonsultować się z lekarzem, szczególnie jeśli:
-u pacjentki rozpoznano już podwyższone ryzyko zakrzepicy
-stwierdzono występowanie zakrzepicy w wywiadzie rodzinnym lub u pacjentki
-pacjentka ma znaczną nadwagę.
Może brać jakiś acard, nie dostałam nic na zakrzepy hehe chyba emocje minęły pojawia się stresale nie dam się!!!
HejW czwartek pójdę po pracy kupić. dlatego pytałam was bo pewnie bym sama nie wzięła ale znacie się lepiej, dziękuje za pomoc. Właśnie czytam o tej elonvie i jest napisane coś takiego
Leczenie hormonami gonadotropowymi, takimi jak lek Elonva, może (podobnie jak ciąża) zwiększać ryzyko powstania zakrzepów krwi (zakrzepicy). W zakrzepicy dochodzi do utworzenia się skrzepów krwi w naczyniach krwionośnych.
-udar mózgu
-zawał serca
-zablokowanie przepływu krwi (zakrzepica żył głębokich), w wyniku którego może dojść do utraty kończyny górnej lub dolnej.
Przed rozpoczęciem leczenia należy skonsultować się z lekarzem, szczególnie jeśli:
Może brać jakiś acard, nie dostałam nic na zakrzepy hehe chyba emocje minęły pojawia się stresale nie dam się!!!
Przy stosowaniu estradiolu wskazane jest przyjmowanie kwasu acetylosalicylowego. To normalneW czwartek pójdę po pracy kupić. dlatego pytałam was bo pewnie bym sama nie wzięła ale znacie się lepiej, dziękuje za pomoc. Właśnie czytam o tej elonvie i jest napisane coś takiego
-udar mózgu
-zawał serca
Możesz brać spokojnie plus są saszetki z *spam* które też możesz braćDziewczyny czy wit. C 1000 jest dozwolona czy może zaszkodzić? Czuję, że coś mnie bierze, a ona zawsze mi pomagała
Do mojego profesorka mam niestety 700 km. Po nieudanej becie wysłałam mu tylko sms z wynikami a on odpisywal ze działamy od poczatku a więc odstawialam leki (dupka, estrofem i te inne) i czekałam na @ (około 3-5 dni). Potem od 2 dc estrofem 2x1 (żeby endo zaczęło rosnąć ) + acard 1x1. W 12 dc USG żeby sprawdzić jakie jest endo (dorzucenie estrofemu lub nie) i umówienia na transfer tydzień późniejJak wygląda przygotowanie do tego transferu? I jak się nie udało to kiedy miałas wizytę po negatywnej becie ?
Też brałam Acard do 8 tc,myślę że nie zaszkodzi,tym bardziej że jest dostępny bez recepty.Przy stosowaniu estradiolu wskazane jest przyjmowanie kwasu acetylosalicylowego. To normalneAcard, Aspiryna, Proficar albo Aspifox. Ponadto portal abczdrowie pisze że w pierwszych miesiącach ciąży zmniejsza ryzyko poronienia.
"Naukowcy z National Institutes od Health wykazali że małe dawki aspiryny zwiększają płodność kobiety i ułatwiają zajście w ciążę. Kwas acetylosalicylowy zwiększa przepływ krwi do macicy co wpływa na zwiększenie szans na zapłodnienie"![]()
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
5dpt to za wcześnie, hcg zaczyna być produkowane ok 8 dpt. Ja bym wcześniej niż 9-10dpt nie robiła,bo może nie wyjść. Ja miałam podany 2 dniowy zarodek i robiłam betę 10 dpt.Hej,
Mam pytanie do dziewczyn, którym były podawane 3 dniowe zarodki. Jestem 4 dpt ( crio) i zastanawiam się, kiedy test ciazowy może pokazać cokolwiek?
Wiem, że w Invicta robi się pierwszą weryfikację 3 dpt, ale po podaniu 5 dniowych blastek. Czyli jakby 5 dpt w przypadku 3 dniowych. Niektórym te bety już jakieś wychodzą.
Czy ktoś robił bete tak wcześnie i coś pokazała?